• 1882
    zamaninda fenerbahce'ye karsi tum lig takimlari birlesmisti. fenerbahce sampiyon olmasin da kim olursa olsun deniyordu. simdi aynen o yolda, muthis bir nefret cekerek ilerliyorlar. yalniz o donem; fenerbahce harcadigi paralar ve bazi saha disi simarik konusmalar yuzunden bu nefreti toplamisti. uefa kupasina tesaduf denmesi, alayiniz biz tek temali aziz yildirim konusmalari biraz da fener'in isine gelen hakem hatalari vs.

    bunlar ise nefreti simariklik, surekli aglama, cirkeflik ve ustune ustluk federasyon - kurullarca aciktan kollanarak cekiyorlar. senol gunes'in aglamalarindan, gokhan gonullerin, quaresmalarin, talisca'larin 3 senedir dokunulmazliklari, tahkim kararlari, ve tabi ki taraftarlarinin girdigi tek buyuk tripleri.

    arada bir fark var; fenerbahce o giderleri yaparken kendi elinde tuttugu olanak ve guce guveniyordu, bunlar ise sadece 2-3 kanaldan bulduklari destege guveniyorlar. ustelik basari gecmisi ve burokratik destek acisindan da bir degiller.

    kisacasi boyle aleni kollanma ve simariklikla nefret cekmeye devam ederlerse, inanilmaz bir cokus yasayacaklar. bir galatasarayli olarak ne soyluyorum; ne galatasaray ne de fenerbahce degiller, en basitinden ne fikret orman'in eli aziz yildirim* kadar uzun ne de arkalarinda oyle ya da boyle galatasaray lisesinin* bariz agirligi var.

    ozetle; bir camiaya basari ne kadar yakismiyorsa o kadar yakismiyor. taraftarindan yoneticisine, trollunden spor yorumcusuna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın