• 17895
    ligin devre arasına minimum 3 puanla lider girip ikinci yarısının 3-4 haftasında tökezlemezse şampiyon olacak takım.
    bana göre 2 kilit nokta var. birincisi özellikle devre arasına kadar belhanda, gomis, fernando gibi alternatifi olmayan oyunculardan sakat vermemek, ikincisi de derbilerden maksimum puanla çıkmak.

    özellikle birinci madde kritik çünkü saydığım oyuncular başta olmak üzere alternatifli bir kadromuz yok. kilit eksiklere takım nasıl reaksiyon verir meçhul. devre arasında yapacağımız takviyelerle bu sıkıntıyı kısmen de olsa gidereceğimizi düşündüğümden bu konuda ligin ikinci yarısı daha rahat oluruz gibi geliyor bana o yüzden ilk devre daha kritik.

    ikinci konu da derbi maçlar. henüz büyük maç oynamadık. tamam istekli, coşkulu, ısıran bir futbol oynuyoruz ama büyük maçlarda performansımız tam olarak nasıl olur kestiremiyorum açıkçası. derbilerin havası, atmosferi farklı olur. iki iki dört etmez derbilerde. umarım tudor büyük maçlar için analizlerini iyi yapar da alnımızın akıyla çıkarız o maçlardan. bekleyip görmek lazım. ha şu da var, geçen sene beşiktaş doğru dürüst derbi ve büyük maç kazanmadan şampiyon oldu. ligin ilk 4'ündeki fener, başakşehir ve bizden alabilecekleri 18 puanın sadece 7'sini alabilmişlerdi. fener zaten malum, her sene derbi fatihidirler ama sezon sonu hüsran olur. büyük maçlar çok da belirleyici olmayabiliyor zaman zaman.

    yarım puanla da olsa bu yolun sonu şampiyonluk olur umarım çünkü bu sene şampiyonluğa çok ihtiyacımız var hem maddi hem manevi olarak.
    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın