• 17894
    futbol maçları maksimum 14 kişiyle oynanıyor, dünya yansa 15. adamı alamıyorsunuz oyuna.

    karabükspor maçında sahaya çıkan 11 oyuncu, linnes, denayer, tolga, eren mevcut rotasyonumuzu oluşturuyor aslında. bu bağlamda kağıt üzerinde baktığımızda defans ve forvet rotasyonumuzun dar olmadığını söyleyebiliriz.

    tolga’nın kanatta anlamsız şekilde iyi performans göstermesi ile birlikte pozisyon kaydırmaları ile bir nebze dar olan orta saha rotasyonumuzun da teoride genişleyebileceği bir gerçek.

    1) maçlara karabük maçındaki 11 ile çıkılabilir.
    2) belhanda sola badu öne tolga ortaya çekilebilir.
    3) belhanda olmazsa (2) numarada belhanda yerine rodriboy oynar
    4) maçlara sezon başındaki 11 ile de çıkılabilir
    5) kart sıkıntısını en çok yaşayacağını düşündüğüm badu yerine tolga oynayabilir.

    burada en büyük sıkıntı özellikle büyük maçlarda yerini dolduramayacağımız fernando. kendisinin özelliklerine sahip bir oyuncumuz yok rotasyonumuzda. türk medyasına sorsak alternatifi selçuk var diyecekler ama bence kendisinin yaptığı işi yapmaya en müsait adamımız (sezon öncesi hazırlık dönemi performansına bakıldığında) koray günter. bu nedenle devre arasına kadar kupa maçları olur, kopan maçların son yarım saati olur koray’dan bu bölgede faydalanmaya çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. elbette kendisi fernando ikamesi olmayacaktır ancak dürüst olmak gerekirse bırakın takımı, ligimizde fernando’yu tamamen ikame edecek bir adam da yoktur.

    bu bağlamda artık verim alamayacağımız konusunda herkesin mutabık olduğunu düşündüğüm selçuk-yasin ikilisi yokmuş gibi düşünerek devre arasına kadar eldeki malzemeyi kullanarak çeşitlilik yaratıp yaratamadığımıxı görmemiz lazım. zaten bu ikili dışında hepsi genç oyuncular; birini bile kazansak ikinci devre için 1 hamle adamı kazanır ve bir transfer eksik yapabiliriz.

    devre arasında selçuk’u bir şekilde trabzon’a iteleyip (gerekirse yasin ile birlikte) okay yokuşlu / yusuf yazıcı ikilisinden biri ile juventus’tan asamoah transferini sonlandırabilirsek o zaman ne dar rotasyon kalır ne bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın