resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3909
    bu seneki en kötü performansı 30 eylül 2017 galatasaray kardemir karabükspor maçı'ndaydı. belhanda ve gomis iyi gününde değil, rodrigues her zamanki gibi tam bir atak sonlandırma özürlü. feghouli etkili ama topla buluşamıyor çünkü rakibin presi yüzünden defanstan uzun top atmak zorunda kalıyoruz. bu duruma tudor'un müdahalesi ne? linnes'i çıkarıp latovlevici'yi almak. komedi yemin ederim.

    kötü oynayan adamları oyunda tutmakta bu kadar ısrarcı olursan futbol cezayı keser. hakem yalandan penaltı çalar, uzaktan bir şut savunmaya çarpar kaleciyi kontrpiyede bırakır, rakibin pırpır kanat oyuncusu çizgiye inip içeri kestiği topu defans kendi kalesine atar... şampiyon olacaksan bir farkla önde olduğun oyundan memnun olmayacaksın. hele ki iç sahada düşme hattındaki takımla maç yapıyorsan.

    belhanda'yı çıkarıp gomis'i forvet arkasına çek, eren'i oyuna al. beğenmedin mi, o zaman rodrigues'i çıkarıp linnes'i öne at latovlevici'yi beke al. ama üç oyuncunun aynı anda angutça goller kaçırmasına seyirci kalma be adam.

    aykut kocaman değilsin sen. titre ve kendine gel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın