resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15356
    bundan 2 ay önce, sneijder - belhanda değişikliği için ezbere yorum yapanlar yavaş yavaş hizaya gelmekte. en çok buna seviniyorum.

    sneijder; delikanlı bir abimizdi. volkan demirel'e tespih gibi geçirmesiyle nam salmış önemli bir değerimizdi. yalnız değişiklik vakti gelmişti. bunu o zaman da anlatmaya çalıştık ama nafile. gerek yönetime duyulan nefret (haklılar, ben hala tepkiliyim çapsızlara) ve güvensizlik, gerekse kötü sonuçlar nedeniyle aşırı bir tepki olmuştu.

    bugün geldiğimiz noktada, özellikle nice taraftarlarına ''sneijder mi belhanda mı'' diye soracak olursak; belhanda cevabını alacağımızı tahmin ediyorum. ben de belhanda'dan memnunum. hem maç içerisinde bir çok mevkiye geçiş yapabiliyor, hem de oyun içinde sürekli var ve hareketli. hayırlısı olmuş anlayacağınız.

    umarım wesley de toparlar, en azından başka bir takıma geçip iyi oynamaya başlar. o bizim düşmanımız değil, az sakin. aynı şekilde belhanda da bizim oyuncumuz. hala onu değersiz göstermenin, ilk kötü maçında linç etmenin manası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın