• 17862
    2011-2012 galatasaray'ındaki arkadaşlık ve florya'daki aile ortamı geri döndü. yine yeni kurulan bir takım ve benzer oyun anlayışı.

    bizim artık bunu 5-6 yılda bir kısır döngüye çevirmeden, sürekli elimizdeki kadronun yaşlanmasını beklemeden, her oyuncunun yerini daha genciyle dolduracak yapıyı oluşturmamız lazım. gelecek yıllarda yabancı oyuncu sayısının alacağı hal ne olacak bilmiyorum ama özellikle 2000 jenerasyonunun üzerine titremeli, almanya ve diğer avrupa alt yapılarında bulunan türk oyuncuları da takımımıza kazandırmalıyız.

    bunun için tabii vizyoner bir başkan ve doğru kulüp yapısı olmalı. iş profesyonellere teslim edilmeli. alt yapılara yurt dışından ve turt içinden iyi hocalar getirip, belli bir oyun sisteminin takımımızda alt yapılardan itibaren oynayan oyunculara aşılanması lazım. 10 milyon tl'ye kurulan altınordu örneği önümüzdeyken selçuk inan'ın 1 yıllık maliyetini alt yapıya yatırmaktan korkmayalım.

    tabii bunlar orta ve uzun vade hedefler olmalı.

    günümüze dönersek 2017-2018 sezonu şu anda gayet iyi gidiyor, nazar değmesin. 7.haftada da puan kaybı yaşamazsak milli maç arasında keyfimiz yerinde olacak şekilde, bu sefer motivasyonu düşürmeden iyi hazırlanmalıyız.

    takımdaki arkadaşlıktan hemen herkes bahsetmiş, gerçekten de oyuncularımızı sosyal medyadan takip eden birisi olarak, onları birlikte gördüğüm her an mutlu oluyorum.

    iyi çalışıyoruz ve iyi oynuyoruz, eminim ki oyuncular da bu durumdan mutludur, bunlarla birlikte yeni gelen oyuncuların da enerjisiyle oluşan ortam bizi
    şampiyon yapacak buna inanıyorum.

    http://ia.takvim.com.tr/...i-1502747526123.jpeg

    şu takımdaşlık bizi başarıya götürecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın