resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3902
    24 eylül 2017 bursa maçında, kendisi ile ilgili "değişikliklerle galibiyetin ilgisi yok. bursa 60'ta tükendi zaten." yorumunu gördüm. yok artık diyorum. peki galatasaray niye tükenmedi çok merak ettim. 2.yarı boyunca 11 kişi sahasında yatan bursa tükendi ama atak üstüne atak yapan takım tükenmedi... neden acaba? belki de dalga geçtiğiniz 'kondisyon' konusunda iyi işler yapmıştır he? ne dersiniz?

    adam ne yapsa yaranamıyor ya. ligin en kaliteli hocalarından birine sahip ve fizik açıdan kanatları, merkezi gayet dirençli olan bursa'nın adım atacak hali yokken bizim takım 20 dakika daha olsa oynayacak izlenimi veriyor ama bunu bursa'nın tükenmişliğine yorarken, "bizim takım nasıl böyle?" sorusunu sormak aklımıza gelmiyor...

    gelelim değişikliklere... bu adam çok zor bir deplasmanda 1-0 geride iken yaptığı değişiklikler sonucu maçı çevirdi mi? konu kapanmıştır. aynı işi başka hoca yapsa socrates'te falan yazılmasını beklerdiniz. yok gollerin değişiklikle ilgisi yokmuş falan geçin bunları. yasin'in yaptığını belki mariano da yapardı ancak orda takıma gayet net bir mesaj verdi tudor değişikliklerle. terim madrid maçında sabri'yi almadı mı oyuna? sabri sahadaki hangi futbolcumuzdan daha iyiydi? bazen değişiklikleri sadece isim üzerinden yorumlamak yanlış oluyor. ayrıca yine o değişiklikler sonrası tolga, belhanda ve ndiaye'nin yeri değişti ve hepsi daha verimli oldular. bundan niye bahsetmiyorsunuz? öne geçer geçmez denayer'i aldı ve o da sola atılan bütün topları topladı. bundan da bahsetsenize mesela.

    ortada bir teknik direktörün özel olarak istediği bir takım, 6 maçta 16 puan var. taş gibi oyun var ve bunu beğenmek yerine sırf kendi egonuzdan ısrarla olumsuz yorumlar yapıyorsunuz. sonra "medya niye bize saldırıyor?" sen kendi takımını desteklemek yerine kendini tatmin etmek istersen saldırır tabii. bu adam hakkında iyi hoca, kötü hoca muhabbeti değil bu. 6 haftadaki performansı ısrarla "tudor'a rağmen" yorumlama meselesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın