• 175
    galatasaray hırvat igor tudor, alanyaspor bosna hersekli safet susic, bursaspor fransız paul le guen ve kayserispor rumen marius sumudica ile mücadele ediyor. antalyaspor'un antrönörünü bilmiyorum. kalan 13 takımın hocası türk hocadan oluşmakta.

    türk hocalardan ne kadar sevmesem bile şenol güneş gibi takımlarını iyi çalıştıran, mustafa reşit akçay, abdullah avcı ve ersun yanal gibi iyi hocalar var.

    bu sezon yine anadolu takımlarında kucka, nasri, adebayor, clichy, burak yılmaz, eto'o, vagner love, gyan asamoah, yoan gouffran, emmanuel badu, aly cissokho, nacer barazite, eljero elia, emre belözoğlu, jose sosa ve aklıma gelmeyen niceleri gibi iyi oyuncular var. bunun sonucunda bu sezon şimdiye kadar iyi futbol ve iyi futbolcular izleyebiliyoruz. eskisi gibi en azından 2. lig ayarında geçmiyor anadolu kulüplerinin kendi aralarında ki maçlar. ayrıca her an her şeyi yapabilecek oyuncuların olması büyük takımların maçlarınıda daha izlenebilir kılıyor. futbolsever olarak bu yıl gerçekten maçlardan haz alarak izliyorum.

    #yabancısınırınahayır
App Store'dan indirin Google Play'den alın