resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3897
    24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçında risk almış ve kazanmış hocadır.

    lütfen aspor, ntv ve bilimum futbolcu eskilerinin yorumlarını beğenerek bu adamı eleştirmeyin, aldığı risk boyutunu eleştirebilirsiniz ama taktik değişikliği muazzamdı. bursaspor zaten fizik olarak bitmişti, 60. dakikada kramp mı girer profesyonel bir oyuncuya? girdi, galatasaray adamı 60. dk da krampa soktu, bitirdik fizik olarak adamları. zaten onlarda 1-0 a yatacaklardı. durum belliydi. tudor, içeriye kat eden. son vurulu etkili olan yasin'i aldı, feguoli zaten girecekti. o anda direk üçlü defansa döneceğimiz ben evde anladım. ama birçok yorumcu anlamamış ki bi 5-10 dk sonra çözebildiler 3 lü defansa döndüğümüzü.

    ha yenilebilirdi de. olmazdı o vuruşlar ve gol gelmeyebilirdi. ama bizim taraftar gibi teknik direktörünün kuyusunu kazmaya çalışan başka bir taraftar yok. futbol yorumcusu da yok. ne meraklısınız şu adamın kellesini almaya, ne meraklısınız moral bozmaya, yenilseydik bayram edecektiniz, artık eminim!

    skandal değişiklikmiş, büyük hataymış, çart çurt, defolun gidin lan. artık size laf anlatamıyoruz, defolun gidin. tv'den de stadyumdan da. oyundan düşmüş bir rakibe karşı 3lü defansa dönmek ki bunu yapan başka hocalarda var, büyük bir hata mıdır? ha yasin'nin performansını eleştirebilirsin ama yedekte o tarafta oynayacak ve içe katedecek sinan ve yasin'den başka kimse yok. bence yasin daha çok tercih edilebilir.

    şu maçı fatih terim bu şekilde kazansaydı taktik deha, imparatordiyip bir milyon yıl söyleyecektiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın