• 167
    fenerbahçeyi bu sezon ilk kez izlediğim, izlediğim maçta da taraftarları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
    kısa kısa analizlerimi yazayım.

    kameni, kalede güven veriyor. iki defa yüksekten gelen topa yumruk atarak risk konusunda cimri olduğunu da gösterdi. yan toplarda yapacağı tokatlamaları toplarsak kaleleri ablukamız altına girer.

    defans hattı
    ısla efsane bir performans ortaya koyuyor, takım presten daralınca riera gibi teknik bir çalım ya da klas bir pas ile takımına nefes de aldırıyor. neto ve neustadter ikili henüzü uyumu yakalayamamış, sert ve hava toplarında etkili bir ikili, sol bek hasan ali savunmanın yumuşak karnı. o kanatta feghouli ile çılgın atabiliriz.

    orta sahada ön libero josef de souza bildiğimiz gibi, enerjik ve süpürücü, önündeki mehmet ekici ile ozan için ise şunu diyebilirim ki, eğer pres yaparsak duman olurlar, pres yapmazsak özellikle mehmet ekicinin pasları çok sıkıntı yaratır. orta sahanın ortasında mehmet ile ileride valbuenanın topla buluşmaması lazım.

    valbuena-guliano ikilisinde valbuena tam bir maestro görevi görürken guliano kayıptı. guliano pres ile baskı altına alınır ama valbuena biraz zor. özellikle ters tarafa attıkları toplar, adam yercesine tek bir noktaya doğru yaptığımız preslerde ters kanat problemi yaratabilir bize. bu konuyu umarım tudor çözer ve valbuena'nın topla buuşmasını engeller, aksi halde tehlike çanları çalar.

    gelelim forvet janssen'e,
    ben çok beğenmedim, standart bir janssen işte, hava toplarında etkili, tempolu o kadar.
    araya kaçamıyor pek, adam eksiltmesi biraz zayıf. aha bu adam forvet dedirtecek bir duruşu yok. iyi kondisyon, basit oynamak ve hava topları dışında bir artısını göremedim.

    eğer bu fenerbahçe sami yen'e gelene dek oyununun üzerine oyun koyamazsa,
    tempolu ve tarafar destekli bir oyunla biz bunları tarumar edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın