resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3874
    yahu dayanamıyorum artık buradaki yorumlara. site de ne kadar çok lippi, ancelotti, heynckes, pep, mourinho, klopp, conte vs. adam varmış. gs sözlüğe değil de sanki uefa elit teknik direktörler forumuna geldim. ya beyler siz burada harcanıyorsunuz vallahi bak. sizin gibi futbolu bilen insanlara avrupada (football genius) diyorlar. gerçekten sizin yeriniz bura değil italya seria a. bilirsiniz orada taktik kazanır her zaman. siz de idman bilimi, rakip analizi, hücum setleri, rakip karşılama, oyuncu scoutluğu vs. fazlasıyla bildiğiniz için burada harcanıyorsunuz.

    maç hakkında ve hoca hakkında tüm yorumları okudum. adam maçı izlemiyor gelmiş burada o nasıl girer bu nasıl çıkar onun hesabını soruyor. futbol sanki sadece bundan ibaret. yahu tamam kardeşim sen yasin'i evet selçuk'u sevmiyorsun anlıyorum. ama adamın elinde kim varsa ondan katkı almak zorunda. adam gelmiş hala diyor ki tudor gözümde bitti. maçı seyrediyor. oyuncu sokmuyor. yasin girer mi selçuk girer mi mariano çıkar mı, yok yasin selçuk oynarsa tudor'u desteklemem. yok gs store dan alışveriş yapmam. midem bulanıyor artık bu yorumlardan. galatasaray'ın hocası ahmet mi mehmet mi, mourinho mu, jor mu? artık her kimse sen onu desteklemek zorundasın. takımını hocanı desteklemek, sahip çıkmak zorundasın. artık lig başladı ve sen takıma ve hocaya inanmalısın. bu tudor da olabilir fatih terim de.

    mariano iyi oynuyordu çıkar mı? çıkar bu adam robot değil sonuçta yorulabilir. herkes tolga çıksın diyordu ama tolga maçı aldı. ben arkadaşımla maçı izlerken dedik tudor kumar oynadı bakalım tutacak mı ve tuttu gördüğünüz üzere. siz rahat koltuklarınızda maçı izlerken bu adamlar her şeyi düşünüyor merak etmeyin. gününün 16 saatini takıma ayıran adam bilmiyor kanepe de oturan sen daha iyi biliyorsun öyle mi?

    adam 3-5-2 ye geçti 3-4-3 e geçti sonra bi ara 3-4-2-1'e geçti. yaptığı hamlelerle noktasına virgülüne tuttu. şenol güneş aykut kocaman yapsa kurt hoca. yahu son 2 hafta ki takımlara bakın. kasımpaşa ve bursaspor ligin en iyi kontaya çıkan takımları bize kontaya çıkamadılar. bursa gol atamadı. net gol pozisyonu vermiyoruz. kimse bize üstün oynayamıyor. bursa gibi bir yerde full seyirci önünde 90 dk oyunun hakimi bizdik. ki biz her sene bursa deplasmanından zor puan alırız. sen bunları görmüyorsan körsün kardeşim.

    takım namağlup tek lider.
    en çok gol atan, en az gol yiyen takım
    ligin en iyi takımı
    en güzel top oynayan takımı

    ve sen bu takımı beğenmiyorsun. yav arkadaşım sen neyi beğenceksin acaba? görüyorum sözlükte tudor'u eleştiren adamlar hep aynı. sonra onlara cevap niyetinde tudor'u öven isimlerde hep aynı. bu kutuplaşma bizi bitiriyor zaten. bi ara aysalcılar ve kulubü batırdı diyen anti aysalcılar vardı. zaten aklı mantığı olan adam neyin doğru neyin yanlış olduğunu araştırarak öğrenir. kulaklaktan dolma o bunu dedi bu bunu dedi diye millet burada birbirini yiyor.

    çok iyi anlıyorum sözlükten koşarak uzaklaşanları. sinan yılmaz, uğur karakullukçu veya aklıma gelmeyen birçok kullanıcımız resmen buradan kaçtı. neden çünkü tahammülsüzlükten. adam dk 30 gelmiş burada tudor'a kin kusuyor. hele bi dur maç bitsin.

    destekle kardeşim takımını da hocanı da artık lig başladı hedef belli şampiyonluk. galatasaray'da görmediğin kadro mühendisliğini sayıp sövdüğün tudor 3 ay da yaptı. yerli de değil bu adam. futbolu biliyor çünkü. belki burada başarılı olamaz ama sana taş gibi takım bırakır. takımın bütün yeniçerilerini kovdu. ilk defa yönetim doğru bir iş yaptı. bu sene hocaya, cenk ergün'e ve scout'a güvendi. siz olayların iç yüzünü bilmediğiniz için hala sneijder diye ağlıyorsunuz. de jong'u melo filan zannediyorsunuz. sneijder'in soktuğu kazık hala kulüpten çıkmadı mesela. kendisi gitti ama kalıntıları kaldı. sneijder'i hala inter madrid geçmişi var diye sevenler var. tamam bize maç kazandırdı. cl de gruptan çıkardı. çok şey kattı. adam tükendi artık bitti. her şey geride kaldı. futbolda dün yok artık. ben de sevdim çok hem de. ama gitme zamanı çoktan gelmişti. lig bitmeden adama git dediklerini de biliyorum. belhanda 30 metreden şut çekmiyor diye beğenmeyenler vardı. geçiniz bunları futbol değişiyor ve gelişiyor.

    hocaya sahip çık takımına da. bura kin kusma sövüp sayma yeri değil. her geçen dakika daha da kirleniyor. ekşi sözlükte leş bir yere dönüşmesinin sebebi de milletin karşısındakine çomar demesi, fikirlerini önemsememesi, saygı duymaması ve küçük görmesinden rezil bir hale geldi. bir zamanlar elit siteydi şimdi kin yeri oldu. ben ne tudor'cuyum ne selçuk'çu ne de x'çi. bura ayrım yeri değil. aynı renklere bağlıyız. iyiye iyi kötüye kötü diyelim.

    sorusu olan varsa sorabilir. bilmeyen konuşmasın. herkes seninle aynı düşünmek zorunda da değil ama sen de önündekini görmelisin. işin iyi tarafından bakmayı da öğrenmelisin.

    oh be rahatladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın