resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 922
    24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçını kendisine rağmen kazandık. alınan 3 puan kendisinin yaptıklarını ve yapmadıklarını unutturmasın. tarihe not düşülsün diye ben de yazmak istiyorum, arkadaşlar gayet güzel yazmışlar aslında ama dönüp baktığımda kendime de notum olsun.

    bir kere 1'i %100, diğeri aleyhimize olsa penaltı çalacağı 2 pozisyonda penaltımızı vermedi. bunun dışında arada kalan hemen her pozisyonda takdir hakkını bursa'dan yana kullandı. maçtan önce maç başlığına da yazmıştım. çok inceci ve tilki gibi bir hakem kendisi. maçı soğutmayı, istediği takıma nefes aldırma, dilediği takımın oyununu da yavaşlatmakta da uzmandır.

    haydi el pozisyonlarında görmediğini ya da vücuda yapışık olduğunu falan söylesin, maicon'un bacağına çarpan pozisyonda görmeden eli nasıl veriyorsun adam?

    neyse kendisine rağmen kazanmak çok güzeldi ama başka bir gün bunu yapamayabiliriz. yönetimin bu konuda daha dikkatli olması ve bunları konuşması lazım. mahmut uslu bile %100 hakemle kazandığı bir derbiden sonra hakem diye ağlayıp algı kasıyor bu ülkede. çünkü prim yapan bu.

    hepinizi üst üste koyacağız, merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın