resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 921
    galatasaray'ı ince ince doğruyor bu adam. oyunu oynatmak, hızlandırmak yerine sürekli durduruyor ve soğutmak için elinden geleni yapıyor. küçük bir örnek verip yorumu size bırakıcam.

    maçın 2. yarısında serdar aziz'le bursalı ismini şu an hatırlayamadığım siyahi bir oyuncu arasında ufak bir münakaşa yaşandı. serdar aziz olayı hiç uzatmadan geri gidip yerine geçti, siyahi bursalı'ya da "tamam, hadi abi" minvalinde bir el hareketi yaptı. konu kapandı derken birden orada bitti bu. adamları çağırdı, konuşmaya başladı. delirdim o an. ulan oynatsana oyunu diye bağırdım. kaç kez böyle oyunun durmasına seyirci kaldı ve oyunu durdurmaya teşebbüs etti sayamadım. bursalı topçular da skoru bulur bulmaz başladılar zaman geçirmeye ama biz öne geçince işler birden değişti. muslera'nın ilk zaman geçirmeye yönelik hareketinde -ki dakikalar 90'ı gösteriyordu- hemen saatini gösterdi paşam. bunu bi' düşünün beyler.

    gözüme çarpan birkaç pozisyonda da; maicon'un kalçasına çarpan topa el verdi, belhanda'nın ilk yarıda çektiği şutta bursalı oyuncunun elle oynayıp penaltı yapmasına devam dedi ve belhanda'nın 2. yarıda ceza yayının tam solunda düşürülmesini es geçti. belhanda'nın pozisyonlarının ikisini de çok kritik.

    kazandık diye pek konuşulmayacak ama unutmayın, dünkü maça kadar biz bu adamın yönettiği son 5 maçta galibiyet yüzü görememiştik. dün bursa'nın yanı sıra kendisini de yendik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın