resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3807
    kendisinin, kendisinden önce gelen hocalarla kıyaslanmaması gereken hırvat teknik direktör.

    kendisinden önce gelen hocaların en büyük düşmanı yabancı oyuncu sayısı idi. geldiğinde yabancı kuralı yoktu ve iddiası olsa da takımın çarpıklığından ve oyuncu kalitesinden dolayı şampiyon olunamayacağı belliydi. dolayısıyla yeni sezona istediği oyuncuları alarak başladı. bu bir hoca için çok önemli detaydır. bugün aykut kocaman'a bakarsanız, fenerbahçe'ye geldiği 2 dönemde de istediği oyuncularla çalışamadığını görürsünüz.

    takımın en kaliteli denilebilecek ve yıllardır beklediği 10 numara oyuncusunu gönderip, sistemi değiştirip tamamen farklı bir oyun anlayışına dönmek büyük bir riskti. bu riski almak her hocanın yapabileceği şey değildir bu konuda kendisini tebrik ediyorum. ancak sezona östersund yenilgisi ile başlamak ve bu takımı uefa'da görememek ne yazık ki yine kendisinin sorumluluğunda olan bir şeydir. sneijder sürecinin biz taraftarlarca çok acı geçtiği herkesin malumu ve üzerine avrupa'da olmayan galatasaray, kolada olmayan asit gibi bir şeydi. amacı türk olmayan takımları yenmek olan bir takımın, türk olmayan takımları yenme imkanının böyle elinden alınması çok acı verici.

    şimdi ise bambaşka bir galatasaray izliyoruz. yine kendisi sayesinde. takımda halen bir şeyler oturmamış durumda. gomis'in olmayışında takımın gol atabilme potansiyelini aynı seviyede tutmak gerek. hücuma katkı verecek oyuncunun fernando mu? ndiaye mi? olması gerek burada da bir belirsizlik söz konusu. ve tabii ki de son günlerde basının sürekli konuştuğu b planı. siz eğer a planınızı karşı tarafa kabul ettirirseniz bu lig için açıkçası b planına gerek yok diye düşünüyorum.

    fatih hocamın da dediği gibi, "taktik maktik yok. bam bam bam bam!" şeklinde oynadığımız ve rakiplerimizden 1 gol fazla attığımız sürece bu sezon bizim için pırlanta demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın