resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3801
    galatasaray geleneği pres yapmaktır bu cebimizde dursun, bunun dışında defans yapmaz nereden çıktı ? ayrıca defans yapmak neden böyle tü kaka bir şeymiş gibi gösteriliyor onu da anlamıyorum, üst klasman takımların hepsi takım halinde hücum takım halinde savunma yapar, yapıyor , yapacak.

    bu takım eğer bşarılı olacaksa takım halinde savunma yapmayı öğrenecek yarın real, barca, bayern, manu karşısına çıkıp öyle 60 dk yardır yardır pres yapmaya kalkarsan verirler eline gönderirler, takım defans yapacak yapmayı öğrenecek yoksa türkiye liginde önümüze gelene 3-5 atar cl seviyesinde 2. turdan ötesini göremeyiz o nedenle oyunun belli dönemlerinde takım olarak savunma moduna geçilmesi son derece normal, bunu sadece antremanda deneyerek yapamazsın maçlarda da denemelisin ki ihtiyacın olduğunda ve yeri geldiğinde kimse bocalamasın.

    özet, oyunun bir bölümünde inanılmaz pres yapan bir bölümünde takım halinde topun arkasına geçen oyunu tutan bir takım olmazsak saman alevi başarılardan ötesi yalan o nedenle takımı geri çekiyor, siniyor, korkuyor şekline algalamak yanlış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın