• 1201
    https://twitter.com/...s/910623710171795456

    barça'ya sempatim var fakat dünyanın en iyi takımı şu an tartışmasız real madrid. son 2 cl, la liga, fifa dünya kulüpler ve süper kupa sahipleri. fakat lige fiyasko bir başlangıç yaptılar. evlerinde galibiyet bile alamadılar. ve şu an ligin başları olmasına rağmen barça ile aralarında 7 puan var. barça'da fiyasko bir transfer dönemi geçirdi dembele de sakat olmasına rağmen neymar'ın yokluğunu yaşamadılar.

    fakat şöyle bir gerçek var madrid benzema'nın yokluğunu fazlasıyla yaşıyor. benzema'yı beğenmeye olabilir fakat benzema attığından çok attıran bir santrfor. ronaldo ve bale'e alan açar. defansı yorar. top saklar top tutar sırtı dönük oynar. adam geçer. yeri gelir oyunu soğutur yeri gelir orta sahaya top alır top dağıtır. benzema'nın yokluğunda real madrid rakibe kaotik bir şekilde saldırıyor. neyse.

    acaba zidane'a da madrid forumlarında çaylak hoca, yerine kurt hoca getirmek lazım diyorlar mıdır? o takımı ben de şampiyon yaparım diyen kaç kişidir? daha dünkü adam ben oldum havasına mı girmiştir acaba, derler mi? bilemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın