• 84
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    bu maç zannimca galatasaray'in bu sene ne menem bir pozisyonda ligi bitireceginin en onemli gostergelerinden biri olacak.

    simdiye kadar, kayserispor, osmanlıspor, sivasspor ve antalyasporile oynadik. kayseri haricinde diger 3 takim ligin dibine demir atmis durumda. kayserispor ile de ligin ilk haftasi oynadik.

    simdi; sahsen bana gore, yani sahsi kanaatimdir, genel gecer kabul edilemez ama katilip katilmamak sizin dusunceniz,
    ihtimaller;
    1. ilk hafta kayserispor bir kazaya kurban gitti ve bize yenildi. diger 3 takim da zaten kume dusmemeye oynayacak uyumsuz takimlar, biz de hemen gaza geldik, rakipler kotu olunca takim bize guzel geldi.

    2. tamamen tesaduf eseri bu takimlar bize denk geldi, ama galatasaray kayseri falan da dinlemeden tokatladi gecti. bam bam bam devam ediyor.

    bu durumda, kasimpasa maci hayati onem arz etmekte, zira ak koyun kara koyun belli olacak. cat cat cat oynayip maci alacak ve balon olmadigini kanitlayacak, veyahut da beraberlik ya da maglubiyetle balon oldugunu kanitlayacak.

    size guveniyoruz beyler. bu sene acik ara sampiyonlugu kazanacaksiniz. haydi gosterin gucunuzu, size olan inancimiz sonuna kadar katmerlensin, percinlensin. ancak bu hafta herhangi bir puan kaybinda ben gecen seneki duruma dusecegimizin garantisini verebilirim.

    olan rivaya ve floryaya olur, birileri zengin olur biz yine kahir cekeriz. o sebeple, bugun ve her gun gunlerden galatasaray.

    mac sonu editi: takimin sonuna kadar arkasindayiz, bu takim balon degil arkadaslar. bu takim 10 numara 5 yildiz. yuruyoruz sampiyonluga.
App Store'dan indirin Google Play'den alın