• 72
    takımda 10 oyuncu yeni neredeyse ilk onbir. şu anda durup dururken maç öncesinde selçuk inan'a yapılacak olan tepki, ondan daha çok takımın havasını bozacaktır. o kadar yeni adam selçuk'a niye bu kadar tepki verdiğimizi anlamayacaktır. bence zaten mesaj yerine gitti. ben bu maçta selçuk'un oyuna alınacağına ihtimal vermiyorum, eğer allah korusun sakatlık vs sebebiyle de öyle bir şey olursa maçta en az 2 farklı öndeysek ve süre azalmışsa istediğinizi yapabilirsiniz ama tek fark ya da aksi kötü bir durum varsa 90 dakikanın sonunu beklemelisiniz. galatasaraylılık bunu gerektirir. selçuk nefreti takım sevgimizin önüne geçmesin.

    bunun dışında iyi bir takımla oynayacağız. bence evimizde oynayacağımız derbiler ve büyük maçlar öncesi de takımın net durumu görülecek. bu sefer zemin, hava vs bahanemiz yok. ilk 3 haftada olduğu gibi eze eze kazanmamız gereken bir maç. havamızı kaybetmemek ve antalya maçının bir yol kazası olduğunu göstermek lazım.

    yine de bu maçta farklı senaryolar oluşabilir.

    - maçın başından itibaren baskılı oyunumuzla rakibi hataya sürükler ve erken bir golle öne geçersek maç bu sefer en kolay maçımız bile olabilir. taraftarla birlikte coşar dosta güven düşmana korku veririz.

    - maç uzun süre 0-0'a kitlenirse taraftar olarak takımı itmek ve destek olmak lazım. o gol nasıl olsa gelecek!

    - ilk 4 maçın aksine ilk kez yenik duruma düşersek de yine aynı şekilde takımı paniğe sevk etmeden rakip ve hakem üzerinde baskı oluşturup gerekli reaksiyonu vermemiz lazım. takımımız gördük ki özellikle içeride rahat oynarsa istediği zaman gol atabilecekmiş gibi oynayabiliyor. bunu sağlayacak olan da biziz.

    maçta hangi senaryo gerçekleşirse gerçekleşsin taraftarın sayesinde her şey daha kolay olacaktır. biz 50 bin inanan kişi aynı anda orada olduğumuzda real madrid'i, juventus'u çıkarmadık, kasımpaşa kim amk?
App Store'dan indirin Google Play'den alın