• 17788
    16 eylül 2017 galatasaray kasımpaşa maçında rakip oyuncuları boğarak maçı kazanmasını istediğim takımımız. galiba linnes tedbir amaçlı on birde oynamayacak kasımpaşa maçında. latovlevici'yi gördükten sonra takım hakkında yeterli donelere yavaş yavaş sahip olacağız.

    şimdi biraz detaylıca bakarsak takımın tek planı var. rakibi boğan bir pres yapmak ve gol bulduktan sonra makine gibi ikiyi üçü atıp maçı bitirmek. bu çok güzel bir plan görünse de arena dışında çok kolay işleyebilecek bir plan değil. iç sahada bu planda takım tutukluk yapsa bile tribündeki 50 bin aslan takımı tekrar motive ediyor ancak deplasmanda bu şansımız yok. kolay deplasmanlarda yine iş görebilir ama orada bile sıkıntılar yaratabiliyor.* teknik direktörümüzün acilen bu konuda çözümler bulması gerekiyor.

    savunma açısından bakarsak takım savunmamız hala tam oturmuş değil. yan toplarda muslera'nın zaafı olabilir ama adam adama savunmanın yüksek bir düzeyde yapılmasıyla bu sorun halledilebilir. misal 10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçında gol yediğimiz kornerde arkada eto'o neden o kadar boştu? eto'o bir savunmacımız tarafından tutulsaydı belki de galip gelecektik. savunma konusunda bir de şunu görüyorum ki geçen antalya maçında göremedik çünkü hücuma çıkamadık. galatasaray hücuma çıkarken orta sahada yaptığımız basit top kayıpları ya da rakip ceza alanı etrafında yapılan gerizekalıca pas hataları savunmayı çok zora çıkıyor. planımız hücum olduğundan savunma bölgemiz boş kalıyor. ama bu sorun bence birkaç haftaya çözülebilir. sonuçta oyuncular henüz birbirleriyle oynamaya başladılar.

    tüm bunların ardından umarım kasımpaşa maçıyla tekrar güzel bir ivme yakalayıp rakiplere korku veririz. feghouli de takıma uyum sağlarsa güzel bir takım olacağız. şans sizinle olsun aslanlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın