• 49
    şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibimiz beşiktaş. yedek kulübesi de bizden iyi ve oturmuş bir takım, 2 yıldır şampiyon olmuş hocası var. başakşehir deseniz yıllardır tam bir hoca takımı olmuş, oyun planı oturmuş ve içeride dışarıda baskı olmadan maçlarını oynayan kaliteli de bir kadrosu olan takım. fenerbahçe ise elbet bir silkelenip kendisine gelecektir. aziz yıldırım 20. yılında seçim de varken erkenden yarıştan koparmaz takımı, öyle ya da böyle. trabzonspor ise tecrübeli ve şampiyonluk yaşamış bir hoca ile fena da olmayan bir takımla yarışa tutunmaya çalışıyor, onlar da yarışı zorlayacaktır.
    biz ise komple yeni bir takımız ve tecrübesiz bir hocamız var. yedek kulübemiz de ilk on birimizin yanında oldukça vasat.

    eğer bu yarışta şansımızın olmasını istiyorsak özellikle asy arena'da puan kaybına tahammülümüz yok. 17 maçta en az 46-47 puan almalıyız.

    bu sebeple de kasımpaşa, alanya, gençler, bursa falan buradan puan almamalı. eğer içeri de yüksek yüzdeyle kazanırsak deplasmanlarda 2 puan ortalama bile bize yeter.

    içeride yüksek yüzdeyle kazanmamızın en önemli noktası da, takıma dolu tribünler önünde destek vermek. bu takımı taraftarı şampiyon yapacak. içeride 50 bin kişiyle, deplasmanda havaalanında, otelinde konvoy yaparak, karşılayarak. takıma bu isteği ve inancı aşılarsak ben inanıyorum bu işin sonunda şampiyonluk var.

    şimdi imkanı olan herkesin bu maça gitmesi elzemdir. kasımpaşa en zorlanacağımız maç da olabilir, en kolay kazanacağımız maç da. bu tamamen o gün oluşacak hava ve takımın skoru bulmasıyla alakalı olacak. tribünler iterse, geriye de düşsek bu maçı kazanırız. panik yapmadan, kendinden emin, savaşan bir galatasaray her kadrosuyla maçı kazanacak güçtedir. türkiye'nin en kaliteli ayaklarının olduğu bu kadro ise bunu daha kolay yapabilir.

    vurduğun gol olsun aslanım!

    geçmiyor günler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın