resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3732
    ne yapsam da güvenemediğim hocamız. beyler yönetimi, teknik kadroyu, futbolcuları -iyi günde kötü günde- eleştirmek art niyet değildir. hele takım çok iyi giderken takımın aksayan yönlerini, önemsiz gibi gözüken detayları yakalayıp bu neden böyle demek karamsarlık hiç değildir. farklı kazandığımız maçlardan sonra aslan, kaplan, boynuma dola, iki kilo billur güzellemeleri havada uçuşurken "iyi de arkadaş şurada şu yapılmalıydı" diyen adamların yazılarını okumak daha keyif veriyor. o yüzden takıma yapılan olumsuz yorumları ananıza sövülmüş gibi algılamayın. hepimizin tek isteği galatasaray'ın en iyiye ulaşıp onun da ötesine geçmesi.

    her ne kadar tudor'a güvenmesem de 9 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçında bir şey fark ettim. eminim ki benden önce çok kişi aynı şeyi yazmıştır. tudor'un selçuk'u oyuna alması bana göre onu taraftar ve medyanın önüne atmaktı. selçuk'u niye oynatmıyor eleştirilerine "alın bakın o çok övdüğünüz selçuk bu işte" demek için onu oyuna aldı sanki. selçuk'un oyunu zaten değiştiremeyeceğini bildiği için erken dakikalarda aldı. e majesteleri de sağolsun tudor'u yanlıtmadı. bu, belki 2 puanımıza mâl oldu ama belki de huzurumuzu getirdi. çünkü lordumuz artık kolay kolay beni niye oyuna almıyorsun diyemeyecek. tudor iyi yaptı diyemem elbette ama oldu olacak olan.

    kıymetli dostlarım ( sedat peker gibi giriş olacak ama olsun)

    bizim gördüğümüz aksaklıkları, yanlışları, art niyetleri, gayretleri, ihanetleri, hinlikleri, cinlikleri yönetim ve teknik heyet görmüyor mu sanıyorsunuz? herkes her şeyin farkında elbette. sadece her şeyin bir sırası var. ocak ayında olmasa da mayısta yasin, selçuk, sinan gibi hizipçilerden kurtulmuş olacağız. buna eminim. haa son olarak #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın