resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3722
    aklı başında hareket edip en azından bir kaç maçlığına selçuk'u sahaya sürmemesi gerekiyor. zaten elzem de değil. şimdi ultraslan'ın da malum açıklamasından sonra artık belli ki bu adam(!) sahaya çıkar çıkmaz, refleksle de olsa ıslıklanacak. zaten bağımsız taraftar istemiyordu, sucukçu ultraslan da gerekli komutu aldığına göre bu kaçınılmaz. hadi kendini tuttu insanlar diyelim, bu sefer ilk top kaybında, geri pasında yıkılır orası. ki selçuk bu. illa geri pas yapacak, top kaybedecek.

    her ne kadar bu muameleyi selçuk'un hak ettiğini düşünsem de, geçmişte örneklerini gördüğümüz gibi sahada biri ıslıklanınca, tüm takım düşüyor oyundan. bu da kötü sonuçlar almamıza sebep olabilir ve bu lüzumsuz arkadaş yüzünden ilk üç haftada yakaladığımız havayı kaybedip puan kayıpları yaşayabiliriz. sonra "selçuk iyi giden havayı tek başına bozdu" olur. her ne kadar haklı da olsa bu düşünce, benim için ilk sorumlu bu sonuçları kestiremeyen teknik direktör olur.

    eğer bu öngörüde bulunamayıp bunu önümüzdeki maçta selçuk'u sahaya sürerse çok ağır laflar edeceğim kendisine. ama sanmam tabi, kimse bunu düşünemeyecek kadar gerzek olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın