resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 6902
    selçuk inan hakkında şunları söylemiş olan çok sevdiğim kalecimiz.

    "selçuk bizim birinci kaptanımızdır. ondan sonra ben gelirim. selçuk oynamadığı zaman ben kaptan oluyorum. selçuk sahaya girdiği zaman o bantı ben selçuk'a veririm. çünkü, çok uzun yıllardır tanıdığım bir arkadaşım. çok saygı duyduğum bir insan. karakterine, saha içi davranışlarına çok fazla saygı duyuyorum. çok iyi bir insan. kaptanlığı hak ediyor. takım için yaptıkları ortada. 6 senedir birlikte oynuyoruz. kaç kupa kazandığı ortada. bazı zamanlar gereksiz ve çirkin bir şekilde eleştiriliyor. bence, bu da kimseye yakışmıyor. çok büyük bir saygıyı hak ediyor. çok iyi karaktere sahip bir insandır. insanların bunu bilmesi gerekiyor. insanların bu zamanlarda selçuk'a daha duyarlı olup daha fazla destek vermesi gerekiyor."

    şimdi sana kızdım muslera; elbette politik cevap vereceksin, kimse sana selçuk'u göm demiyor.
    ancak gereksiz övgüler de yapma.

    özellikle şu kısmı anlamakta zorlanıyorum, "insanların bu zamanlarda selçuk'a daha duyarlı olup daha fazla destek vermesi gerekiyor."

    yahu selçuk 3 yıldır top oynamıyor, haybeye para kazanıyor, daha ne kadar sabredelim, destek verelim allahaşkına!!!

    bu adam sizin emeklerinizi de heba ediyor, güzellemeyi hakedecek hiçbir katkısı yok.

    taraftar çaba göstereni takdir eder, mesela senin de yan toplarda zaafiyetin var, yediğimiz duran top gollerinde hataların var ama inan zerre umurumuzda değil, şimdiye kadar verdiklerinin yanında bunlar çölde kum tanesi kadar ehemmiyetsiz.

    çünkü iş ahlakın, takımı sahiplenmen, gayretin seni her zaman baştacı etmemiz için yeterli lakin selçuk inan için böyle bir durum sözkonusu değil.

    özet olarak bu açıklamalara üzüldüm...
App Store'dan indirin Google Play'den alın