resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3711
    selçuk' u oyuna almasının sebeplerini açıklaması gereken hoca.

    eleştirilecek çok şey bulabiliriz kendisi için, ancak bunlar telafi edilebilecek şeyler. takımın 1-0'ken geriye yaslanmasından feghouli'nin çok geç oyuna girmesine kadar. ancak selçuk'u oyuna alması kendisini şaibeye sokuyor.

    selçuk artık bu takımda oy-na-ya-maz. kadro çok kaliteli vs diye değil, selçuk galatasaraydaki kredisini tamamen bitirmiştir. ve galatasaraya 'zarar' vermektedir. bakın yetersiz ya da eskisi gibi değil demiyorum, zarar veriyor. negatif yani. onun yerine 10 kişi oynasak çok daha başarılı oluruz.

    1. adam harika bir koşu yapan gomis'e o topu atmıyor ve gördüğü halde... atmıyor yani. bir merkez orta saha olarak o topu atmak zorunda, kimse bana açıklamaya çalışmasın, o topu atmıyorsa bu takımda işi yok.
    2. muslera'dan kaptanlık pazu bandını alamaz. aldı. taraftardan tepki göreceğini düşünmüyorsa aptaldır. düşünerek bunu yapıyorsa art niyetlidir.
    3. bu adamın hiçbir taktik ve oyun katkısı yok artık. bunu bütün galatasaray taraftarı görüyor. bunun aksini söyleyen bir tek galatasaray taraftarı kalmadı ki galatasaray taraftarı her konuda ayrışmak konusunda ligde açık ara birincidir. (bu bazı açılardan faydalı bazı açılardan zararlı bir özellik.)

    böyle bir durumda sen baskı yerken selçuğu oyuna alıyorsun. alamazsın tudor! alamazsın abi. teknik direktör her istediğini yapabilir mi? bu kadar akla izana aykırı bir harekette bulunamaz. madem yaptın açıkla. açıklamadığın sürece kafamda hep soru işareti bırakacaksın. ya da de ki bu benim isteğim doğrultusunda yapılmış bir şey değil. diyemiyorsan da ima et ki bilelim.

    selçuğu oynattığın sürece sana destek olamayacağım kusura bakma. içimden gelmiyor çünkü. atalay babacanı al çok değişiklik yapmak istiyorsan. 3-0 yenilelim gıkımı çıkartırsam namerdim.

    sana yalvarıyorum, allah belamı versin selçuğu alma. nolur tudor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın