resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1657
    sürekli sakatlanmasından bıktığım futbolcu. bu sakatlıkları takıma zarar vermeye başladı. ve evet serdar aziz maç başı parasını almak için bile bile ameliyat olmuyor. bu düşünceye karşı çıkmak veya bu düşünceyi desteklemek elbette isteğe bağlı. ama bu fikirler ifade edilirken bunların sarhoş kafayla söylendiğini iddia etmek resmen gerizekalılık. nerden biliyorsun alkollüyken bu entry'i yazdığımı?

    türk futbolu profesyonellere teslim edilmeli diyoruz. profesyonel yöneticiler, profesyonel hakemler, profesyonel antrenörler ve elbette profesyonel futbolcular. amatör ruhla profesyonelliği harmanlayabilirsen saygı duyarım ama kağıt üstünde profesyonel gibi görünüp amatör hatalar yapmak acizliktir. oynadığı her maçta gelen toplara paldır küldür dalıp kendini sakatlamak amatörlüktür. serdar aziz yüzünden 10 ağustos 2017 antalyaspor galatasaray maçında 1 oyuncu değişiklik hakkımız gitti. serdar bey sakatlanmasa belki de eren girecek ve golü atacak. bu maça özgü bir sakatlık olsaydı anlardım. darbe geldi sakatlandı derdim ama adam kaç gündür böyle. burnu kırılmış o hâlâ üç kuruş maç başı parası ve formayı kaptırmama derdinde. kadroda stoper olmaz ya da var olan stoper başka bölgede daha lazım olsa anlarım oynamakta ısrar etmesini. e böyle bir şey de yok? yıllar önce bir milli takım maçında arda ve sabri sakatlanmalarına rağmen vatan, millet, sakarya muhabbetine sakat sakat oynamaya devam ettiler ve uzun süre takımdan uzak kaldılar.

    neymiş kendini borçlu hissediyormuş da o yüzden oynamak istiyormuş. kusura bakmayın da futbolcu aleminde bunu yapacak adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. hele şu dönem oynayan yerli oyuncular arasında bulamazsınız kimseyi. ben taraftar olarak takımımın saçma sapan hatalar yüzünden puan kaybetmesini istemiyorum ve içime sindiremiyorum. serdar'ın yaptıklarını denayer de yapsa aynı şeyleri söylerdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın