• 13
    nigel de jong teknik direktörü alenen tehdit ettiği için kadro dışı bırakıldı diye tahmin ediyorum. http://www.milliyet.com.tr/...2430831-skorerhaber/

    haberler doğru mu bilmem ama doğruysa, beğenmeseniz de galatasaray teknik direktörünün altını oymaya çalışmak kadro dışı sebebidir.
    hakan balta'nın kadro dışı kalmasının nedenini bilmiyorum. kimsenin de öğrenmeye istekli olmadığını düşünüyorum. olsa biri sorardı heralde.

    selçuk'a gelince... artık aldığı paranın yüzü hürmetine midir, verdiği "emeklerin" karşılığı mıdır, basında güçlü olduğundan mıdır, yoksa orta saha rotasyonunun darlığı mıdır bilinmez bir sebeple kulüp içinde böyle bir tasarruf olduğunu düşünmüyorum. tudor dahil hiçbir karar vericinin selçuk ile bir problemi yok sanırım.
    ancak bazen bittiyse bitmiştir. taraftar bu saatten sonra selçuk'u kolay kolay kucaklamaz. kendisi de yıprandı ve bitti. yedek kalsın dedik, bizi kesmedi. bence doğrusu göndermekti. transfer sezonu bitene kadar karşılıklı fesih yoluna gidilebilirdi.

    bu saatten sonra kadro dışı bırakmak çok mantıklı mı bilmiyorum. bir amacı olmadan bu sadece karışıklığa yol açar diye düşünüyorum. hakan balta gibi lig başlamadan yapılsaydı anlaşılırdı ancak ligin 4. haftasında hiçbir olay olmadan bunu yapmak mantıklı gelmiyor.

    bir süre maç kadrosuna almadan yavaş yavaş ignore ederek devre arasında da karşılıklı fesih benim ilk tercihim olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın