• 17764
    insanların 10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçı ile ilgili hararetle eleştiri yazmasının sebebi bence "102 puan beklentisi" olmayan takım. hırslı, göze hoş gelen futbolunu o kadar özledik ki ilk 3 hafta göze hoş gelen futbolun kaybolması, geçen seneye dönülmesi ihtimali bizleri korkutuyor.

    kimsenin yoksa takımı bu beraberlikle asacağını düşünmüyorum. hatta ve hatta taraftar bence müthiş tespitler yapıyor, dikkatleri yoğunlaştırmaya çalışıyor. bu takımın şampiyon olabileceğine inanıyoruz, olması için de elimizden gelen ne ise yapıyoruz, hepimiz.

    sıkıntıları, gördüklerimizi, şimdi yazalım, gördük ki transfer sezonunda bu yazılanlar bir işe yarıyor, akıllarda yer ediyor.

    2017-2018 sezonu şampiyonu galatasaray yazısını görmek için, takımımızın oyun içi dinamizmini kaybetmemesi gerekiyor. presi bırakmamamız, rakip kaleye dikine yüzünü hemen dönebilecek oyuncuları kadrodan eksik etmememiz, yan top sorununu çözmemiz gerekiyor. teknik ekibin "skor koruma" kavramını yanlış anladığını kabullenmesi, oyuncuları bu kadronun yaradılışına (kadroyu kurarken nasıl övdüysek bu konuda da eleştirmeliyiz) uygun bir biçimde yönlendirmesi gerekiyor. yedek kulübesini güçlendirmemiz gerekiyor. tudor'un esnek düşünebilmesi, hızlı müdahale edebilmesi gerekiyor, bazı konularda ısrarcı olmaması gerekiyor.

    yoksa mesela örnek olarak, (bkz: #2245935) no'lu entry'de var, ilk 3 haftadaki güzel oyun haricinde antalya maçında güzel şeyler de olmadı mı oldu, işte bunları hepimiz görüyoruz, total çözüme ulaşılması için atılan doğru adımlar sayesinde az yolumuz kaldığını da görüyoruz. bu yüzden işte tam bu zamanda söylemek istiyoruz ki, denizleri aştık, derelerde boğulmayalım.

    benim naçizane beklentilerim bunlar, bunlar olduktan sonra başarılar gelir ve de geçmez, 102 puan beklemiyoruz. bu takımda büyük ışık var, sene sonunda fener alaylarını görmeden sönmesin istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın