• 2
    +1'imle katıldığım kampanya. sezon başında ıslıklanması doğru tercihti. ali sami yen'de alkışlanınca büyük yanlış olduğunu söyleyip eleştirmiştim. geldiğimiz nokta artık tükenmenin de ötesine geçmiş bir oyuncu, en kritik anlarda geriye koşamadığı için sakat numarasına yatan bir kaptan, yerine forma şansı bulması gereken gençlerin hakkını yiyen bir habis... selçuk takımdaysa yedek kulübesinden de olsa oyuna girmek için kulisini yapar... la bu herif emre çolak'ı yedi amk. mükemmel bir futbolcu değil ama kendisinden kat kat iyi adam. mesela elimizde olsa çok çok iyi hamle oyuncusu olurdu. geçen sezon ise kadro kalitemize baktığımızda ilk 11'in değişmez oyuncusu olacak seviyedeydi.

    velhasıl umarım hafta boyunca kampanya yürütülür ve bundan sonraki maçlarda özellikle ali sami yen'de taraftar da selçuk'u ıslıklayarak, yuhalayarak bu kampanyaya katılır. üstelik bunu oyunda değilken bile yapar.

    ben de bir galatasaray taraftarı olarak frikikten gol atıp maçı kurtaracak dahi olsa paranın peşindeki kaptanı sahada görmeyi istemiyorum.

    önceki haftalarda kaptanlık pazu bandını muslera'dan almayışı, 10 eylül 2017 antalya maçı'nda ise taraftarın da olmamasından cesaret bulup o pazu bandını gerçek kaptandan alışı bir şeylerin göstergesi. adam deniyor. tepemize çıkmak için deniyor. penaltıyı kendisi kullanmayacakken bile topu alıp kullanacak oyuncuya veriyor ki hakimiyet alanını çizsin.

    kesinlikle selçuk inan kadro dışı bırakılsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın