• 260
    sonuç olası, fakat asla ve asla nazar boncuğu olarak değerlendirilmemesi gereken maçtır. skordan bağımsız, üretkenliğin azalıp geçen seneye yapılan dönüş, tehlike çanlarının en büyüğüdür.

    kendisi ile yıldızım hiç bir zaman barışmayacak, iyi oynadığımız, katma değerini gördüğümüz takdirde ise hakkını teslim ettiğimiz tudor maçı elleri ile teslim etmiştir. selçuk'un kendi bile beklemediği anda oyuna girmesi, geç değişiklikler, belhanda ve tolga'nın sahada kalması bu kadroyu bile şampiyonluktan ettirir. tudor sayesinde mi, tudor' a rağmen mi bekleyip göreceğiz. ben hala ve hala tudor'a rağmen diyenlerdenim, bir şampiyon olalım bir şekilde, çok ama çok daha detaylı resim ortaya çıkacak.

    selçuk denen ahlak yoksunu rezil adamı biliyoruz da, bu 11'in bu adamın girmesi ile bu kadar dağıtmasını da kusura bakmayın kabul etmek mümkün değil. diğer oyuncularımızda da performans düşüklüğü göze battı ve ilk 3 haftada gördüğümüz hırstan eser yoktu.

    maicon haricinde göze çarpan bir performans yoktu. linnes, tolga rezil, ndiaye olmazsa olmaz, mariano-rodriguez hattı ise biraz problemliydi. aydın karabulut kim, yapma mariano! ilave olarak dün biraz basit oynayabilip, topu, özellikle belhanda, doğru zamanlarsa ayağından çıkarabilseydi, maç da farklı olurdu ama yine de geçen seneden sinyalleri gördük o yüzden aman çok ama çok dikkat.

    edit: hava muhabbetinin bu kadar dönmesi tehlikeli, böyle bahaneler aramayalım, iğneyi kendimize batıralım, en nihayetinde biz de bir iskandinav takımı değiliz. güney amerika ve afrika'lı oyuncuların ağırlıkta olduğu bir takımız. hava, arkasına sığınılacak en basit ve tehlikeli bahane. dün oynanan kötü futbol ve hataların üzerinde duralım, hava civaya takılmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın