• 255
    acayip yüksek derecede nem ve sıcakta oynanmış maçtır. oyuncuların boş alana koşarken ne kadar zorlandığını ben televizyon başından fark ettim. şu takımın o ısıran oyununu şu veya bu sebeple görememek insanı üzüyor. ama yine de antalya deplasmanında 1 puan kabul edilebilir diye düşünüyorum. bu sıcak ve nemli ortamda oyuncuların sağlığına zarar gelmemesi ise en büyük kazancımız.

    herkesin bu derece yorulduğu bir maçta belki de feghouli değişikliğini daha erken yapmalıydık. 60-70 arası değişiklikleri tamamlamamız gerekirdi ama farklı etkenler de olabilir. belki de hoca son değişikliği olası bir sağlık sorunu için de bekletmiş olabilir. serdar'ın nefes alamıyorum deyip değişiklik istemesi -ki ikinci değişiklikti- kendisini korkutmuş olabilir. çünkü değişiklik hakkınızın kalmaması muhtemelen saha içindeki oyuncuyu da "son ana kadar" psikolojisine sokacaktır, bunu istememiş kendilerine her an çıkabilecekleri güvencesini vermek istemiş olabilir.

    o kadar yazdıktan sonra küçük de bir anımı anlatayım. şu an çocukluğumun geçtiği şehir olan düzce'deyim, ailemin yanında. maçı kahvede izliyordum bir-iki çocukluk arkadaşımla beraber. her neyse gomis golü attıktan sonra sevinç anında kendisini hafif arkadan bir açıdan gösterdi. kahvede anlam vermek istemediğimiz bir kıkırtılar falan yükseldi yaşlı dayılar bir sırıtıyor falan. sonumuz hayrolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın