resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3684
    10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçında sınıfta kalmış hocamız. galatasaray futbol takımı maçın hiç bir anında domine edemedi oyunu. ama diyorum, bence maçta hamle olarak 2 hatası vardı.

    1-serdar'la başlaması. serdar her ne kadar fedakarlık yapsa da burnu kırık adamın. bir sorun çıkabileceği belliydi. hamlesini bitirdi. denayer ile başlaması en doğru hareketti. maçın sonuna kadar değişiklik hakkını saklamak zorunda kaldı.

    2-n'diaye'yi çıkarması. selçuk'u almasını doğru buluyorum çünkü selçuk her ne kadar çöp olsa da topu takımında tutabilen bir isim. selçuk'u alma hamlesi doğruydu ancak çıkan oyuncu belhanda olmalıydı.

    neyse can sağlığı. 4 maç 10 puanımız var. lideriz. östersunds maçında sonra bunu bize biri dese hadi canım derdik. haftaya kasımpaşa'yı yenersek 5 maçta 13 puana sahip olan bir takım olacağız. bunu da bana galatasaray genleri söyledi. adam haklı, bardağı dolu olarak görmeliyiz. çünkü müthiş bir sinerji ile girdik sezona. eleştirmeliyiz ancak arkasında da durmalıyız bu saatten sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın