• 243
    dersini iyi çalışan rıza hoca ve takımı ilk üç haftadaki galatasaray takımını durdurdu. her ligde böyle bir kaç hoca vardır. en olmadık zamanlarda büyük takımların puan kaybetmesi bu teknik direktörler yüzündendir. antalya eksikti ve buradan üç puan almak gerekti. hocamız rakibin işini kolaylaştırdı. oyuncu değişikliği konusunda oyundan düşmüş garry varken baduyu çıkarması ortasahanın direncini düşürdü. belki topa sahip olmak istedi. çünkü rakip topla çok oynamaya başlamıştı.

    hoca 1 puan iyidir havasındaydı ve buda oyunculara yansımış gibiydi.umarım gerekli dersleri özellikle böyle hocalara karşı çıkarıp takım için gerekli düzenlemeleri yapar. takımın bir kaç tane daha hücum planı olmalı. garry bu yükü tek başına kaldıramaz. o seviyede bir oyuncu değil. devreye girmesi gereken oyuncular olmalı ya da hoca buna göre yedek plan yapmalı.

    sahanın durumu, havanın nemli ve sıcak olması ve milli takım arası vs. bunlar bahane olur. hani idmanda acı çekmeli diyorsa böyle maçlarda da gerekli eksikleri bulup çözüm bulmalı. yoksa acı çekeriz. önümüzdeki kasımpaşa maçı içinde böyle bir durum söz konusu. çünkü kasımpaşanın hocası iyi çalışır dersini.defolarımızı bulan böyle adamlardan gerekli dersi çıkarmalıyız. açıkcası umutlu değilim gerekli dersi alacağımızdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın