• 234
    böyle maçlar oynayacağız.başta hava sıcaklığı ve sahanın durumu maçın öyküsünü şekillendirdi. milli maç dönüşü olması, antalyaspor'un zor durumu...bu maçta maçın önünde pek çok faktör vardı.
    öte yandan 2'yi bulup maçı bitirmeliydik ve özellikle 60'tan sonra kendi alanımıza inanılmaz gömüldük. topa biraz daha sahip olup ilk yarıdaki tehditkar oyunumuza devam etmeliydik. aslında çok pozisyon vermesek de dediğim gibi hücum anlamında istenileni ortaya koyamadık.
    tudor'a gelince selçuk değişikliği tartışılabilir ama oyunun kaderini etkilediğini düşünmüyorum. sahada mental olarak düşmüş ve skoru korumaya çalışan bir takım vardı. ve zannetmiyorum ki tudor takıma kendi alanınıza gömülün desin. böyle anlar daha çok sahada futbolcuların önde olma psikolojisi ile skoru korumaya odaklanmasından kaynaklanır, ha tabii ki çözülmesi gereken bir sorundur, tabii zamanla, alışkanlıkla olacak bir şey bu.
    onun dışında sol tarafı çok daha etkili kullanmamız şart ve kesinlikle bu tür maçlarda geride beklerken rakip arkasına koşu atıp topla hızlı gidip bitirecek bir forvet lazım. ne gomis ne eren bu tipte oyuncular. feghouli'yi böyle kullanmayı denemeli tudor. ama feghouli de tam hazır değildi bu maçta.
    sonuç olarak çok takılmamak lazım diyorum ben de. dediğim gibi böyle maçlar olacak. tatsız bir maçtı o kadar. sakatlık olmaması sevindirici. onun dışında çok büyütülecek bir durum yok maçla ilgili.
App Store'dan indirin Google Play'den alın