• 230
    maçın analizi önemli. antalyaspor'u en zor zamanında yakalamıştık. antalya iyi takım ama bu maçta çok etkisizdi. bizim kötü futbolumuza rağmen 3 pozisyon buldular. 1'i gol oldu. uzaktan şutlar dışında bir numara yapmadılar.

    puan kaybı olabilir. ama böyle olmaz. hiçbir şey oynamadık. çok net. plansızlıktan kaynaklanıyor bu. kaleyi bulan 1 şutumuz var. o da gol oldu.

    antalya 1 tek şeyi doğru yaptı: oyunu kanatlara yayarak bizim presimizi bozdu. yine yaptık presi. ama daha çabuk yorulmamıza neden oldu.

    tudor'un 60. dakikada yaptığı akıllara ziyan değişiklik ile maç zaten o anda 1-1 olmuştu. 2-1 kaybetmediğimize şükretmek lazım. antalyaspor dışında biraz daha iyi bir takım olsaydı maç 1-4 bile bitebilirdi 60'dan sonra.

    selçuk bu takımda oynayamaz. oynamak da istemiyor zaten. 60. dakikada sahanın en dinamik ismi ndiaye yerine selçuk'u oyuna alıp bir de tutup kaptanlık pazu bandını vermeye bu maçta rıza çalımbay'ın bile gönlü el vermezdi bu maçta.

    bugüne kadar takımın tudor'u taşıdığını söylemiştik. ilk defa tudor'un sorun çözmesine ihtiyaç duyduk. ancak kendisi 95. dakikada frikik olunca gol atmış gibi sevinmekle meşguldü. maçın kaybedilmesinin nedeni tudor'dur. net söyleyelim. evet selçuk'un berbat performansı da bunda etken ancak selçuk'u oyuna alan tudor'dur. ben selçuk'un oyuna girmeye geldiğini görünce "eyvah" dedim. takım zaten çok iyi değildi o ana kadar. ama en azından oyunu dengede tutuyordu. antalyaspor ise risk almaya başlamıştı. yani 1 gol atsak iş değişebilirdi.

    ancak tudor'un hamlesi maçı aldı ve antalyaspor'a verdi. 60. dakikada illa selçuk' almak istiyorduysa oyundan çıkması gereken isim tolga'ydı. bence buna da gerek yoktu.

    alabileceğimiz bir maçtı. zira yukarıda da dediğim gibi antalyaspor'un da gol atası yoktu. ama adamlar neredeyse 10 tane korner kullandılar. geçen seneki takım olsa zaten çoktan ilk 3 kornerden 2 tane yemiştik. ama bu kadar kornerden 1 tane gol yenebilir. çok kızamıyorum. zira takım da dağıldı selçuk girince.

    velhasıl kelam gereksiz bir puan kaybı oldu. puan kaybından daha önemlisi selçuk'un yine takıma sokuşturulma çabasının bu puan kaybını getirmiş olması. buna devam edilecek mi? göreceğiz. maç 2-0 olsa ve dakika 85 filan olsa anlayabilirdim bu hamleyi. yine gereksiz olurdu ama anlayabilirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın