• 17756
    birlesik krallik'in 6 aylik vize vermesi ve pegasus'un yurtdisina %40 indirimli ucuslarla ilgili kampanya baslatmasi uzerine, hafta sonu kucuk bir kuzey irlanda kacamagi yapmak üzere 10 kasim gunune bilet aldim.

    biletimi alirken tabi aman hicbir seyi atlamayayim, bir adimi yanlis yapmayayim, fazla para odemeyeyim korkusuyla galatasaray'in maci varmis yokmus hic bakmadim. once 3 kasim gunune bilet almak icin sisteme giris yaptim, odeme sayfasina geldiğimde internet kesildi. daha sonra bulunduğum yerde bir daha internete giremedim.

    daha sonra kaldigim hostele donup internete tekrar girdigimde, 3 kasim tarihindeki bilet fiyatlarinin arttigini gordum. bunun uzerine 10 kasim'da daha makul fiyatlar gormemle birlikte, vakit kaybetmeden o hafta sonu icin gidis donus biletlerimi ayarladim.

    aklima yeni geldi, "dur bakalim o hafta insallah derbiye denk gelmez." diye icimden gecirdim. gerci bu takimdaki arzu, istah, saldirganligi gordukten sonra derbi statusunda olmayan maclari da kacirmak uzucu olacakti. tff'nin sitesinden fiksture baktim. 11.hafta 3 kasim'da genclerbirligi ile, 12.hafta 18 kasim'da basaksehir ile oynuyormusuz.

    resmen allah'in isi oldu*.

    sonra da dedim ki, iyi ki galatasaraylıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın