• 35
    muhtemelen küfürün haddinin hesabının olmayacağı bir 90 dakikaya sahne olacaktır. pfdk kararları, hafta içinde fenerbahçe spor kulübü bünyesinden gelen körükleyici hamleler (dos santos'un açıklamaları, gündemdeki 'ard arda 10 kere' ürünleri vb) ve nihayet ercan saatçi ile metin özülkü'nün galatasaray'a alenen küfür ettikleri videonun ortaya çıkmasıyla bir hayli gergin olacak galatasaray tribünleri. hoş gerçi bahane arıyor bizimkiler de. neyse ki balili, bilica, bülent uygun ve badur sezer yok sivas'ta (b'li dört isimle "cimbom'un 4 'b'elalısı" şeklinde manşet çıkabilirdi bak, bu leşliği nası kaçırdı bunca sene yaratıcı basın..) yani en nefret çekici isimlerinden yoksun gelecekler sami yen'e. ama bizde de eksik çok, zor maç olacak gibi. hele ki hakem aleyhimize yanlış kararlar verirse..

    not: bünyamin hocam burayı okuyorsan hakem arkadaşa gerekli uyarıyı yap lütfen, mecidiyeköy savaş alanına dönecek yoksa. polis olarak hassasiyet bekliyorum senden. dostumuzsun, arkadaşımızsın.

    edit: badur sezer iyileşmiş bilmemne zaman, oynuyor ilk 11'de. ibrahim dağaşan'la yasin çakmak'ı da unutmuşum çirkefleri sayarken. harbiden küçük fenermiş yalnız sivas bu yönüyle de..
App Store'dan indirin Google Play'den alın