• 17743
    arda turan'ın anca kendisinin oynayabileceği, takımdaki hiçbir yerliyi ilk 11'e sokamayacağı takım.

    arkadaşlar bu kadar paranoyak olmayın gözünüzü seveyim. arda'nın gelmesini en fazla istemeyenden belki daha fazla istemiyorum ama kafanızda kurduklarınıza da yok artık demeden duramıyorum. arda turan taraftar tarafından istenmediğini biliyor zaten. aynı zamanda taraftarın, takımdaki oynama ihtmali olan yerlilere(selçuk, yasin, sinan, ahmet) nefretini de biliyor. arda'nın bu takıma yapabileceği en büyük kötülük sürekli 11 çıkıp diğer futbolculardan daha kötü performans sergilemesi olabilir ancak. yabancı sınırı olmadıkça bu takıma değil arda, kralı gelse yerlileri sokamaz. taraftar sokturmaz.

    tek korkum igor tudor'un ısrarla arda'yı istememesi durumunda yönetimin tudor'un arkasında durmaması. olası bir td değişiminde gelecek isim kesinlikle yerli sevici olacaktır hiç kuşku yok ki. ama mevcut taraftar fikri, igor tudor ve taraftarı çok şiddetli bir şekilde karşısına almaya totosu yemeyecek olan yönetim, arda'nın kafanızdakileri gerçekleştirmesine izin vermez.

    arda en fazla golünü atar burak'ın kameraya "anneaaağ" diye bağırdığı gibi "karaaaam" diye bağırıp selçuk'a koşar. böyle kaliteli futbolculardan kurulu bir takımı sabote edecek kadar çap sahibi değil arda ve selçuk. içiniz en azından bu konuda rahat olsun. tabi öyle bir şey mümkünse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın