• 17729
    inanıyorum ki, yerli oyuncularla başarılı olsak bu defa da memleket limiti falan getirilir. örneğin; aynı şehirde doğmuş en fazla bir oyuncu oynatılır diyebilirler. yozgat'tan da, iskenderun'dan da, çankırı'dan da, ığdır'dan da yeni ardaların yetişmesinin önüne geçmemeliyiz derler. sahiden derler. artık abartmak kelimesi anlamını yitirdi.

    marca gazetesindeki avrupa süper ligi iddialarında, real madrid'in öncü rol aldığı belirtiliyordu. fransa, ispanya, almanya, italya liglerinden birkaç takımın katılabileceği öngörülüyordu. hatta uefa'nın böyle bir çalışmayı bir süre daha engellemek adına büyük liglerden dört takımın direkt olarak şampiyonlar ligi gruplarına katılmasına izin verdiği iddia ediliyor.

    yarattığı marka değeriyle ve gelir düzeyiyle premier lig ekiplerinin bu oluşumda yer alıp almaması belirsiz olur. lig için geriye kalan ekiplerin oluşturulmasında muhtemelen başaltı liglerden bir veya iki ekip seçilebilir. kulübümüzün de artık aktif olarak destek vermesi ve müracaat etmesi gerekiyor.

    yeter ki kendimize planlı bir çerçeve içinde rota çizebilelim. bırakalım dört yıldız da burda kalsın. hatta deseler ki, böyle bir projeyi iki lig halinde oluşturacağız ve sizi alt ligden başlatacağız; bence bu bile o saniye kabul edilmeli.

    amacı türk olmayan takımları yenmek olan bir ekibin ideallerine, vizyonuna uygun olan tek şey bu proje olur. bu bataklıktan kurtulmanın tek yolu anlaşılan bu tür bir projenin gerçekleşmesi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın