resim
Nicolás Alejandro Tagliafico
Takım:Lyon
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.72
Uyruk:Arjantin
  • 30
    oyuncuyu izlemedim ama şunu biliyorum. her ne kadar hücumcu bekler büyük takımlarda iş yapsa da boyu kısa olanlar bizim ligde eziliyor. epl'nin tırnağı etmesek de bu açıdan epl'ye benzer bir yönümüz var. şunu da eklemek lazım bizim takımda bekler rakip siyahi forvetlerle eskisi gibi baş başa kalmıyor, deli gibi pres yapıyoruz.

    bence beğenildiyse bile kiralanmalı, sonra elimizde patlamasın.

    edit: racing-independiente maçını izledim, kötü oynamış.

    hücumda takımı sağdan gidiyor genelde, soldan geldiklerinde ise adamı tınan yok. sol kanat topu alıp içeri dolduruyor. nadiren top verdiklerinde de bireysel hiçbir şey denemedi. kanata doldurması için geri verdi.

    savunmada gelen topa atlayarak bir tane muazzam bacak arası yedi, faul yapıp sarı gördü. faul yapmasa sıkıntı pozisyondu. bir kornerde karambolde ceza sahası içinde topu elledi, hakem çalmadı. ilk golde adam uzaktan vurdu ama kendisi apaçık şekilde pozisyonunu kaybetmişti, sağa atılacak pas tehlike yaratacaktı. başka bir pozisyonda ara pasını kesti, geçse gol olacaktı. kestikten sonra topu orta sahaya sürüp rakibe pas attı*. daha yazılır da vasat oyuncunun teki.
    boyuna göre zıplaması garip derecede iyi. pırpır bir adam sadece, boy dezavantajından rakibe yapışmaya çalışıyor. başka da bir boku yok. brezilya arjantin dostluk maçında da willian adamı donunda sallamış. martin benitez'i kakamadılar, bu adamı kakacaklar bu gidişle. bir-iki maçla karar verilmez elbette, takımının performansı da önemlidir ama linnes'den bir artısı olmadığı açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın