resim
Kojo Kwadwo Asamoah
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:35
Boy:1.73
Uyruk:Gana
  • 740
    gelsin diye totem yapıp her gün entry girdim başlığına. şampiyonluk transferi olduğuna inanıyordum. maalesef avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinin göz göre göre mahkemelik olmaktan memnun olacağını düşünmemiştim. gerçekten çok üzüldüm ama sağlık olsun. yapacak bir şey yok.

    yalnız futbol meselesinden çıkıldı. "aman canım nolmuş ya, başka bek bakarız, ağlamayın siz de" gibi çıkışlar yapan arkadaşlar öğrenci veya iş arıyor olmalı. sol bek bulunur bulunmasına da, profesyonel dünya böyle bir şey değil arkadaşlar. resmi belge yollayıp sonra geri vites atmanın yaptırımları var. quakerboy'un verdiği bilgiler doğruysa galatasaray'ın mağduriyeti oluşmuş demektir. galatasaray'ın şu andan itibaren, hazır milli takım arası da varken, işi gücü bırakıp, tüm avukatlarını seferber edip mağduriyetinin giderilmesi için hakkını araması gerekmektedir. juventus'un olabilecek en ağır cezaları alması için lobi dahil tüm enstrümanlar devreye sokulmalı.

    umarım "ilerde de işimiz düşer" diye veya üçüncü şahıs menajerlerin ilişkileri bozulmasın diye geri adım atılmaz, anlaşmaya varılmaz. juventus beraber iş yapılamayacak bir kulüp olduğu şüphesini yıllar (abartısız, yıllar) süren felipe melo transferinde yaratmıştı, asamoah transferinde de bunu kanıtladılar. bu kulüple ve bu zihniyetle, ne şimdi ne de ileride iş miş yapılmaz. en ufak taviz verilmemeli o yüzden.

    asamoah bizde oynamak istiyorsa juventus'la falan muhatap olmadan seneye gelir zaten, juventus'a vereceğimiz paranın bir kısmını da imza parası olarak alır üstelik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın