resim
Lucas Rodrigues Moura da Silva
Takım:São Paulo
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.72
Uyruk:Brezilya
  • 146
    bugün quakerboy tarafından dillendirilen "fırsat transferi" kendisidir diye tahmin ediyorum.

    peki bunu neden tahmin ediyorum?

    1) quakerboy zamanında kendisinden "cenk ergün'ün bahsettiği sürpriz transfer" olarak bahsetmişti.

    2) psg, mbappe transferi ile birlikte neymar, di maria, mbappe ve draxler gibi bir kanat rotasyonuna sahip olacak.

    3) bugün sporx'e düşen ve bir süredir uluslararası futbol dedikodu sayfaları ile futbol forumlarında psg'nin kendisini bir takım kulüplere önerdiği, hatta pochettino'nun kendisini fiziken yetersiz bulması (tam burada bu parantezi açmak lazım. pochi saygı duyduğum bir adam olmasına rağmen son ve lamela'dan mütevellit kanatlara sahip takımına kendisini istememesi için deli olması lazım) nedeniyle kendisini reddettiği söylenmekte.

    4) mbappe transferinden bağımsız olarak konuşuyorum; sakatlık durumunu bilmiyorum ancak kendisi psg'nin 2017-18 sezonunda oynadığı 4 maçın da kadrosunda yer almamıştır. 11 demiyorum bakın ilk 18. araştırmadım ancak eğer bir sakatlığı yoksa kendisinin kadroya alınmaması ancak takımda düşünülmediğini gösterir.

    bugün bitmesi beklenen (hatırlarsanız milli takım hocası da açıklamıştı) bale->manu transferi sonrasında real madrid kalan 14 saat içinde bir teklif yapmazsa psg oyuncusu olacak olan mbappe'nin gelişi kendisini tam anlamıyla ıskartaya çıkartacaktır. aynı forumlarda ve haber sitelerinde monaco'nun transferin kesinleşmesi öncesi madridden teklif beklediği konuşuluyor.

    işte yukarıda belirttiğim koşullar altında transfer sezonunun avrupa'dan geç bitmesi bizim için fırsat, kendisi de fırsat tranferi olacaktır. en azından ben bu şekilde bir yorum yapmak istiyorum.

    peşin edit: içeriden duyum veya net bilgiye dayalı bir şey olmadığını anlayarak okuyanlar çözmüştür. anlamayanlar için özet geçeyim; olayların gelişme şekli itibariyle bugün sonunda psg kanat rotasyonunun dışında kalacak adamdır. öte yandan psg'nin başkanına ait ligin izlenmesine değer katacak bir adam olduğu da tartışmasızdır. bonservisi ile almak söz konusu olmasa da, kendisini parlatacak, ön plana çıkartacak bir kadrosu olan galatasaray tarafından kiralanabilir diye umut ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın