• 17675
    galatasaray disiplinle falan kazanmayacak. galatasaray kazanırsa sistemle kazanır.
    futbolcu tabiki tepki gösterecek ve tabiki söz hakkı olacak. antremanda hayvan gibi çalışacak, gol atacaksın asist yapacaksın, kendince iyi oynadığını düşüneceksin, oyundan çıkınca tepki vermeyeceksin? böyle bir adam var ise arkadaşlar göstersin de bilelim. ben futbolcuya istediğimi yaparım isterdiğim zaman oynatırım, istediğim zaman oymatmam, kimse bana bi şey diyemez karşımdaki adam da tepki falan gösteremez kardeşim diyorsanız, sizin futbolda bir karşılığınız yok.
    burası sonuçta komando tugayı değil, adam yanlış yapıldığını düşünüyor ise tabiki bunu ifade edecek. karşılığında da açıklama bekleyecek. sen adama çıkıp açık açık neyi neden yaptığını anlatırsan adamın saygısını kazanırsın. daha iyi olması için de geri bildirim vermiş olursun.
    bazı şeyler eli sopalı adamlar tarafından çözülseydi herşey çok kolay olurdu. türk futbolunda böyle tiplerden belki binlerce var. her sene harcadığımız para ve geldiğimiz nokta ortada. bilenler bilir yılmaz vural bir keresinde sahanın ortasında futbolcuyu tekme tokat dövmüştü. hiç bir şeye çare olmadı bu davranışı. yılmaz hocanın da şu an geldiği nokta ortada.
    futbol sonuçta insan yoğun bir sektör ve insanla uğraşmanız kaçınılmaz. dünyanın belki de en zor şeylerinden biri insanla uğraşmak ve insan yönetmek. belki bu sebepten kaynaklı, galatsaray teknik kadroları insan yönetimi konusunda profesyonel yardım almalılar. hatta bu bizim kulüp için zorunlu olmalı. kulüp özelinde her sene futbolculara 200-250 milyon tl harcıyoruz. bahsedilen paralardan ve kulüp prestijinden kaynaklı, profosyonel yardımın şart olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın