resim
Deniz Naki
Takım:Kurdistan Düren
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Almanya
  • 249
    benim gördüğüm yanlışlar şunlar:

    1- kanlı bir terör örgütünün propagandasını yapmış bir adam var. bu adamın hala futbol oynaması. pkk'nın aldığı canları tartışmak manasız bana kalırsa. ama şöyleler, ama böyleler denildiği anda ben ortamdan uzaklaşıyorum. katiller yahu. kürt halkının ezildiğini düşünüyorsan, ikinci sınıf vatandaş olarak görüldüğüne inanıyorsan bunu savun. birlikte savunalım. ama elinde silah, belinde bomba suçsuz vatandaş avlıyorsun. bunun yanında yer almak insanlık suçudur. deniz naki de bildiğim kadarıyla bu tip şahıslarla el ele kol kola görüntüler vermiştir.

    2- ortada terör örgütü sempatizanlarıyla, terör örgütü üyeleriyle değil de muhaliflerle uğraşan yetkililer var. yani orada burada millete patır patır ölüm saçanlar ve bunları destekleyenler rahat rahat gezebiliyor. ancak sen beğendiğin bir sayfa yüzünden evinden alınabiliyorsun. yaptığın da hükümet eleştirisi, hükümetin geçmişindeki yakınlıklarına falan dikkat çekmek. terör örgütü üyeleriyle ve sempatizanlarıyla yetkililer ilgilenmeyince, vatandaş kendi adaletini dağıtmaya çalışıyor.

    3- kendi adaletini dağıtmaya çalışan vatandaş da suçlu. sen kanun musun? böyle dediğimiz vakit de vatandaş şunu söyleyebilir: bu insanlara yaptırım uygulaması gereken devlet ve yetkililer nerede? yine de benim gönlüm bireylerin kişisel olarak adalet dağıtmasına el vermiyor. ve ben bunu yanlış buluyorum. evet, yetkililer gereğini yapmıyor. ancak bizim yapmamız gereken iyi bari biz adaleti dağıtalım demek değil. yapılması gereken, yetkililerin yetkilerini olması gerektiği gibi kullanmasını sağlamak ve bu konuda kamuoyu oluşturmak.

    ortada bir sürü yanlış var. terör örgütü sempatizanlığı yapan bir futbolcu, hala bu ülkede futbol oynuyor.
    yetkililer garip garip işlerle uğraşıp, yapması gerekeni yapmıyor.
    insanlar kendi adaletini dağıtmaya çalışıp suçlu duruma düşüyor.

    yanlışlar çığ gibi büyüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın