resim
Deniz Naki
Takım:Kurdistan Düren
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.76
Uyruk:Almanya
  • 236
    daha önce de bu teröristin başlığına yazmıştım.

    benim kürt arkadaşlarım var. 4 yıl boyunca üniversitede beraber okuduk ve belki de benden çok vatansever insanlardı. hala görüşürüz, çok da severim onları.

    ancak bu yapılan saldırıda mesele ırk mı? hayır. mesele bizim milli değerlerimize saygı duymayan, o bizim uğruna ölümü göze alacağımız al bayrağı gördüğünde ne düşündüğünü burada yazamayacağım(!) bir soytarıya yapılmış olan saldırıdır. bakın beyler bizim onlardan*, onların bizden hiç bir farkımız yok. atalarımız ortak, milli değerlerimiz ortak. mesele bu insanların kafasını karıştırmaya çalışanlarda! türkiye cumhuriyeti'nda yaşayan insanların hiç birinin diğerinden farkı yok, asıl farkı yaratmaya çalışanlar bu soytarının görüşünü savunanlar.
    bu soytarı kimdir?
    her gün televizyonu açtığımızda analarımızın, babalarımızın, dedelerimizin ve ninelerimizin 20'li yaşlarda oğullarını, torunlarını mezara koymalarına neden olanların savunucusudur. öğremen şenay aybüke yalçın'ı, öğretmen necmettin yılmaz'ı gözünü kırmadan şehit edebilecek alçaklıkta olanların savunucusudur. askerlerimizi, güvenlik güçlerimizi de sayayım mı?
    bu soytarının bu ülkede futbol oynayabiliyor olması bile fazlasıyla özgürlüktür ki ülkenin en milliyetçi şehirlerinden* birinde yaptıkları sonunda patlak vermiştir.

    şöyle düşünün;
    galatasaray bizim canımız, ciğerimiz değil mi? hani başarılar gelir geçer asaletin bize yeter tezahüratının gizli öznesi, bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray tezahüratının öznesi.
    volkan demirel galatasaray'la oynadıkları her maçta elinden geleni ardına koymayıp maçı nasıl sabote ediyor, maç öncesi açıklamalarda ortalığı kızıştırmak için her şeyi yapıyor ve bizi kızdırıyor değil mi? o an sahaya bir galatasaray'lı girse volkan'a ne yapar? bence tahmin ettiniz.

    işte bu soytarı senin vatanına, bayrağına ve "kardeşliğine" kast eden bir sözde görüşün savunucusu. böyle sonuçlar alması çok normal.
    kendisinin bende bırakın futbolculuğu, insani bir değeri yoktur.

    bu adama yapılan saldırının "kürt" olduğu için yapıldığını söyleyen sevgili(!) yazarlar oturup bir daha düşüsün; kim kimi kimden ayırmaya çalışıyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın