• 4
    dogru olmayan karsilastirma. bunun sebebi de ustlendikleri roller ve takim dizilisi.

    fernando'nun oncelikli gorevi oyun kurmak ve hem melo'dan hem de selcuk'tan ikisinin de en iyi zamanlari dahil daha iyi yapiyor bu isi. ikincil gorevi ise defansif anlamda presten sag kurtulan adamlara mudahale. sansi su takimda ndiya'ye gibi bir baska melo ozellikli adam var. forvette elmander gibi presi seven ama ondan daha iyi basan bir gomis var. bunun sebebi ise tudor'un pres anlayisinin 3. terim'den nicelik ve nitelik olarak farkli olmasi. 1. terim'e daha yakin ve dusun ki hagi bile basiyor.

    melo sadece ilk yilinda fernando gibi oynadi ama onu da part time oynadi. cunku selcuk'la donusumlu oynuyorlardi ve kah selcuk kah melo oyunu ileride de kuruyorlardi. cift forvet oldugu icin cakili bir onlibero gorevi ikisi icin de yoktu cunku ustlenmeleri gereken bir on numara rolu vardi. ikinci seneden itibaren melo geriye cakildi. asist ve gol sayisindaki dusme de bundan kaynakliydi zaten. bu donemde oyun kurma gorevi yine selcuk'taydi. sneijder de gelince melo hicbir sekilde oyun kurmadi. fernando gibi attigi uzun capraz paslari vardi melo'nun da.

    ozetle melo oyun kurma olarak fernando seviyesinde tek basina oynamadi. ilk iki senesinde selcuk'la paylasti o rolu ve ikisi toplanda o gorevi yapmaya calistilar. fernando'nun melo'ya kiyasla sansi ise melo'nun yaninda bir baska melo oynamadi ama fernando'nun defansif oyun anlaminda ndiaye'si var tolga'si var. tek basina yuk yuklenmiyor melo gibi.

    dogru olmayan karsilastirma deyip 1 sayfa karsilastirdim ya la.
App Store'dan indirin Google Play'den alın