• 1841
    bu sezon gerçekten kötü bir kadro mühendisliğiyle sezona başladılar. kalan sürede de düzeltmeleri çok zor gözüküyor.

    lig için konuşursak ortasahaları alarm veriyor. talisca bir forvet gibi rakip cezasahasına yakın oynamayı seviyor, atiba ciddi manada yaşlandı, medel de eskisi gibi dinamik oynayamıyor (zaten oynayabilse inter bırakmazdı). iki cezasahası arasında gidip gelen tek oyuncu oğuzhan ve oğuzhan'ın tek numarası olan pas özelliğini kullanamıyorlar. çünkü atiba hariç kimse oğuzhan'a yakın oynamıyor. babel de quaresma da ortasahaya yaklaşmayan, taç çizgisi civarında bekleyen kanat oyuncuları. hatta babel neredeyse bir kanat forvet. üç hafta boyunca kanatlardan kale duvarı yıkar gibi orta yapmak dışında bir hücum aksiyonları olmadı. duran toplar imdada yetişmeseydi halleri haraptı.

    tolgay bu sezon daha fazla şans bulacaktır ama seviyesi belli bir oyuncu. "lens'i devreye sokalım" deseler babel'i kesemezler, çünkü bu sefer iki kanat da gol pozisyonuna girmeyen taşıyıcı kanat olur. tek şansları quaresma'yı kesmek ama iki sezondur kapanan savunmaları hep quaresma'yla açtılar. takımın quaresma'sız bir hücum planına alışana kadar uzun süre bocalaması muhtemel. bununla beraber geçen sene aboubakar'ı kanada çekerek rakibi boğabiliyorlardı. şimdi negredo'yu oynatmanın tek yolu cenk'i oyundan almak, bu da aynı kapıya çıkıyor zaten.

    şampiyonlar ligi'ne gelirsek, düzgün bir stoper transferiyle beraber sabırlı bir defans takımı gibi oynayabilirlerdi, eğer kalede fabri olmasaydı. tek şansları 11 kişi topun arkasına geçip tempoyu düşük tutarak 0-0 oyunu oynamak ama fabri kapanarak oynayan bir takım için uygun kaleci değil. ayrıca geçen sene napoli galibiyetinde de, 3-0'dan çevirdikleri benfica maçında da başrolde aboubakar vardı. artık negredo gibi çok daha statik bir forvete mahkumlar.

    "ucuz olsun, kariyerli olsun" mantığıyla adam ala ala yaş ortalamaları 30'un üstüne çıktı. 12 yabancı hakkının 12'sini de kullanıyorlar ve alacakları stoper de yabancı olacak. bu durumda beck'in tribüne çıkması ve gg iyileşinceye kadar bekleri necip'in yedeklemesi gerekecek. bu sezon işleri zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın