resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3557
    yasin inadından vazgeçmesi gereken hoca, hatta yol vermesi gereken hoca. adam girdiği gibi takımı etkiliyor neyini oynatıyorsun hala emrah'ı koy en azından kendini göstermek için mücadele edecektir.

    lige kadar tudor eleştirilirken gayet haklı donelerle eleştiriliyordu itirazı olan var mı ? iyi bir kadro kuruldu, düşündüğümüz gibi takıntılı da davranmıyor şimdilik.

    dün gördük ki kapanan takımlara karşı fazlaca zorlanabiliriz bu yüzden alternatif planlar geliştirmeli, feghouli'nin takıma girmesi çok önemli bu durumda. bir diğer konuda takıma 90 dakika ekonomik oynatmayı öğretmeli. toplam 8 derbi oynayacağız ona göre yani.

    bilen bilir ben azılı düşmanıyım tudor'un. :) sebepleri de malum geçen sene yıldız oyuncularla problem yaşaması, adana-başakşehir maçına aynı konseptte çıkıp noldu anlamadım demesi, derbilerde gol atamaması, geldiğinde 2.iken zar zor avrupa kupalarına katılmamız, östersunds hezimetleri falan filan. geçen senenin kafasına dönerse tabii tekrar eleştirilecek bundan doğal ne var ?

    şu an tek beklentim bu kadroyu bozmayıp feghouli ve asamoah'ı da ekleyip yedekleri nitelikli adamlardan kurması. başarısız olursa niye sevinelim ? galatasaray'ın verdiği mutluluğu verecek kimse yok bu hayatta. :d
App Store'dan indirin Google Play'den alın