resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3556
    3 maç kazanınca yine ortama; baya hayal kırıklığı yaratan talihsiz bir düşünce tipi hakim olmuş, yazacak paragraflarca şey aklıma geldi ama söylemekten vazgeçtim. bunu bir düşünün siz, aynaya bakarak.

    bunları güzel günlerde söylemek gerektiğini düşünüyorum yoksa kötü günde konuşmak vaziyeti kötüleştirmekten, yangına körükle gitmekten başka işe yaramaz.

    asıl konu tudor değil burada, asıl içime oturan tudor da değil bence, tudoru yetersiz görüyorum demek suç olmuş resmen. yarın dursun için de aynısı olursa şaşırmayın. neyse tudor'a da parantez açayım, galatasaray'ın başına geldiğinde birinci ile arasında 5 puan farkla 2.lik koltuğunda oturan; ilk 20 haftada 20 gol yiyen takımı son 14 haftada 23 gol yedirmiş ve fenerbahçenin bile gerisinde kalarak 4. olmuş; haziranda sezonu açmışız. şimdi bu tudor'un suçu değil de benim suçum mu? hiç bir hazırlık maçında kuruş oyun oynamamışız, östersunds maçları facia. e şimdi bedenci dediğimiz riekerink aynı kadroyla kupalar almadı mı, lig yarışında değil miydi hakemler tarafından alenen oynanan bir tabloya rağmen? demek ki ben tudor'un pek bi numarası yok dersem arkasında kendime göre haklı sebeplerim varmış. en azılı tudor sevdalısı bile ortada bir oyun, şablon taktik falan olmadığını görüyordu. muhabbet "kırbaç hocam"dan ileri gitmiyordu. şimdi 3 maç kazanında ne değişti? tudor'a laf etmek suç oldu. bana göre 3 maçta alınan 9 puanda tabii ki de katkısı var. ancak ben bu 3 maç için "taktiksel olarak çok başka seviyedeydik" falan diyemem,takım yorulmadan 90 dk koştu da diyemem, sistem takır takır işliyor da diyemem; ancak oyunculara açlık, mücadele duygusunu vs çok iyi aşılamış, iyi motive etmiş diyebilirim, duran top sorununu çözemese de defansda ve takım savunmasında iyileştirmeler var diyebilirim, çok istekli, yetenekli, ligin üstünde bir kadro kurmuş diyebilirim; ilerisi için ne kadar yeter; orası tartışılır.

    tudor hakkında biraz uzun yazdım belki ama konunun tudorla falan alakası yok. bana sırf tudor yetersiz dediğim için galatasarayın yenilmesini istiyor ki haklı çıksın denilecekse herkesi kendiniz gibi karaktersiz sanmayın demekle kalmaz; daha da ağırını konuşma hakkına sahip olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın