• 423
    saçmalayan selçuk sevici. 2 seçenek var: ya takımı, oyunu yorumlama kabiliyeti sıfır; ya da maçları izlemeden sadece tabela ve transferlerle yorum yapıyor. doğru seçenek belli.

    teknik direktörün etkisi gayet aşikar. yeni gelenleri bırakın, linnes, tolga ve rodrigues'in arzusu ve performansına bakmamız yeterli. 1 sene boyunca gol atamamış adam, nasıl olur 3 maçtır da gol atıyor? bu adamın asıl mevkisi de ön libero ve yetenekleri belli. bir takımın kalitesi artar, skor da yapabilir, ama bu kadar arzu ve istekli oynuyorsa bir takım bu arzuyu ve hırsı aşılayan biri var. taktiksel anlayış da cabası. daha çok erken tudor'u övmek için ama kör gibi de yorum yapmak çok komik. objektif olunmalı. kendisi zaten dinlenilecek, sözüne itibar edilecek birisi değil.

    bu arada dün akşam aspor'da katıldığı programda, milli takım on biri yaptı. orta saha ikilisine selçuk-emre yazdı. arda ve burak'ı da on bire yazdı. ve milli takımı "arkadaşların milli takımı" olarak nitelendirdi. kendisine on bir hakkında duyum mu aldığı sorulunca o gün gelsin on biri görürüz dedi, sessiz kaldı. eğer ki önümüzdeki maçta milli takım on biri böyle çıkarsa vay türk futbolunun haline. zaten hali kalmamış da, bir de bu adamların içten içe istediği gibi olunca insan daha da tiksiniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın