resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4990
    uzun yıllardır yaptığı başkanlık neticesinde hiçbirimizde akıl ve ruh sağlığı bırakmayan mevcut başkan. 2-3 yıldır başkanlık yapmasına rağmen sanki 30 yıldır istibdat ile bizi yönetiyor. galatasaray'ı eski parayla katrilyonlarca lira zarar sokmasının dışında bir o kadar skandal hamleleri vardır. hepsini tek tek yazıp mesaideki arkadaşlara ayıp etmeyelim. zaten en güzel gün cuma onlar için ve şurada mesainin bitmesine az kalmış. neyse. kendisine her fırsatta yaptığım gibi yine seslenmek istiyorum:

    bak beyim! sana iki çift lafım var: şaka şaka tirat yapmayacağım. tek diyeceğim şu olacak: öyle ya da böyle önceki yıllara oranla iyi bir kadro kurdun. yıllar sonra ilk defa gerçek bir sağ bek, stoper, ön libero, orta saha, sağ açık ve forvetimiz oldu, daha da gelecekler var. ama ne olursun bu gelecekler içinde arda turan olmasın. ne olursun. git konopliyanka'ya 10 milyon euro ver ama allah aşkına arda'yı getirme. yarın sabah erkenden meyve-sebze haline gidip bir kasa domates al. böyle kıpkırmızı ve yeşil dalları olan bir kasa domates olsun. sonra eve getirdikten sonra hizmetçine söyle buzdolabında arka taraflara kaçmış olan çürük bir domates getirsin. bu çürük domatesi bu bir kasa domatesin tam ortasına yerleştir ve bir süre kimsenin bunlara dokunmamasını sağla. bir zaman sonra göreceksin ki o tek çürük domates, kasanın çok büyük bir kısmını kendisi gibi çürütmüş olacaktır. hah işte arda turan da o çürük domates misali iyi giden sistemi bozacaktır. arda turan kötü bir insan diye söylemiyorum bunu. kendi açıklamasıyla da doğrulanmış olan takımı sabote etme, bozma, huzursuzluk çıkarma gibi kötü özellikleri varken onu almak akıl işi değil.

    diyelim bunları yaptın. iyi aferin sana. sonraki hamlen çok basit olacak: selçuk inan adlı oyuncunun tüm alacaklarını verip sözleşmesini feshet. bunu yaptığında seni eleştiren tek bir taraftar çıkmayacak. galatasaray sözlük adına sana söz veriyorum. selçuk'u gönderdiğin an takımdaki diğer yerliler dut yemiş bülbüle dönecektir ve sana biat edecektir. lütfen hacı abi. bak zor değil. hadi öpüyorum çok çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın